Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το βιβλιοπωλείο Διάμετρος στην Χαλκίδα, σας απρουσιάζει 10 λόγους για τους οποίους θα χαρίζατε ένα βιβλίο δώρο για τα χριστούγεννα στους αγαπημένους σας ανθρώπους.
Δέκα λόγοι για να χαρίσετε βιβλία φέτος τις γιορτές
Δέκα λόγοι για να χαρίσετε βιβλία φέτος τις γιορτές

1. Το βιβλίο θα συντροφεύει τους αγαπημένους σας και θα τους θυμίζει, πάντα, εσάς που το χαρίσατε! (Μην ξεχάσετε να γράψετε αφιέρωση!)
2. Η επιλογή ενός βιβλίου δείχνει το χρόνο και τη σκέψη που αφιερώσατε για να βρείτε το πλέον κατάλληλο δώρο για να προσφέρετε! (…και θυμηθείτε: υπάρχουν βιβλία ακόμη και γι' αυτούς που δεν διαβάζουν!)
3. Το βιβλίο θα δώσει την αφορμή για κουβέντα και την ευκαιρία να γνωρίσετε καλύτερα τους δικούς σας ανθρώπους (...ακόμη και τους πιο κοντινούς!)
4. Το βιβλίο είναι το μόνο αξιοπρεπές δώρο που κοστίζει λιγότερο! (Αναζητήστε τις προσφορές στα βιβλιοπωλεία και θα το διαπιστώσετε...)
5. Τα βιβλία είναι σαν το καλό κρασί: όσο παλιώνουν αποκτούν μεγαλύτερη αξία!
6. Όλοι προσέχουν αυτόν που χαρίζει βιβλία γιατί καταλαβαίνουν ότι αξίζει να έχουν φίλο κάποιον που αγαπά το διάβασμα...
7. Το βιβλίο ως επιλογή δεν κινδυνεύει να μπαγιατέψει, να μην ταιριάζει στο μέγεθος, να περάσει η μόδα του κλπ. (Στο κάτω-κάτω τι πιο απλό από την αλλαγή ενός βιβλίου;)
8. Χαρίζοντας ένα βιβλίο είναι σαν να προσφέρετε ένα ταξίδι σε μακρινούς προορισμούς, μια περιήγηση στο παρελθόν ή στο μέλλον, μια συνεδρία σε ψυχιατρική κλίνη, ένα μεγάλο έρωτα, δράση ή αγωνία, γέλιο ή δάκρυ... (είναι θέμα επιλογής!)
9. Δωρίζοντας ένα βιβλίο είναι σαν να συστήνετε καινούριους φίλους μεταξύ τους και να προσφέρετε αντίδοτο στην μοναξιά και την απογοήτευση των ημερών μας... (όλοι έχουν ανάγκη από παρέα!)
10. Τέλος διαλέγοντας ένα βιβλίο δίνετε στον εαυτό σας την ευκαιρία να περιηγηθεί στο μαγικό κόσμο του βιβλιοπωλείου και την απέραντη ευχαρίστηση να ανακαλύψετε, μόνοι ή με τη βοήθεια ειδικών, μοναδικούς θησαυρούς για σας και τους δικούς σας!

ΚΑΛΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΒΙΒΛΙΑΓΟΡΕΣ!!!

Βιβλιοπωλείο - Εκδόσεις Διάμετρος
Υπεύθυνη Βίκυ Στεφανή
Πάροδος Ιφιγενείας, Χαλκίδα 34100
Τηλ: 22210 21796
Email: [email protected]

 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας