Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Vodafone, με στόχο την ουσιαστική ανταπόκριση στις σύγχρονες προκλήσεις, παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της Εταιρικής Υπευθυνότητας και της Βιώσιμης Ανάπτυξης, και παρουσιάζει για δέκατη συνεχή χρονιά τον ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης που αφορά στην περίοδο Απρίλιος 2011-Μάρτιος 2012.
Συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη από τη Vodafone
Συμβολή στη βιώσιμη ανάπτυξη από τη Vodafone

10 χρόνια Aπολογισμός Eταιρικής Yπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης

Η Vodafone έχει αναπτύξει ολοκληρωμένα προγράμματα, που εξασφαλίζουν ότι η εταιρεία συνεχίζει να λειτουργεί υπεύθυνα και να κάνει αποδοτική χρήση των φυσικών πόρων, ενώ παράλληλα αξιοποιεί πιο συστηματικά την τεχνολογία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας για την ανάπτυξη μιας βιώσιμης κοινωνίας, σε οικονομικό, κοινωνικό και περιβαλλοντικό επίπεδο.

Η κα. Αγγελική Παπαντωνίου, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων στη Vodafone Ελλάδας δήλωσε σχετικά: «Η Εταιρική Υπευθυνότητα και η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας της Vodafone, από την έναρξη της λειτουργίας μας. Ο 10ος Απολογισμός Εταιρικής Υπευθυνότητας & Βιώσιμης Ανάπτυξης αποτελεί επιστέγασμα της συνεχούς και συστηματικής προσπάθειας μας να λειτουργούμε υπεύθυνα συμβάλλοντας παράλληλα και στη Βιώσιμη Ανάπτυξη. Σημασία για όλους εμάς στη Vodafone είναι να επικεντρώνουμε τη δραστηριότητα μας στη λειτουργία μας, να τη βελτιώνουμε συνεχώς, καθώς και να ανταποκρινόμαστε στις πραγματικές ανάγκες τις κοινωνίας».

Τα προγράμματα της Vodafone που ξεχώρισαν την περίοδο αυτή, είναι: 

*Οι υπηρεσίες Έλεγχος Κόστους και Έλεγχος Χρήσης, μέσω των οποίων η εταιρεία προστατεύει τους συνδρομητές της από ανεπιθύμητες χρεώσεις, καθώς τους ενημερώνει για το υπόλοιπο του προγράμματος χρήσης τους, ενώ παράλληλα τους δίνει τη δυνατότητα να έχουν οι ίδιοι, οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμούν, τον έλεγχο της χρήσης του κινητού τους και κατά συνέπεια τον έλεγχο του τι πληρώνουν.
ανάπτυξη έξυπνων υπηρεσιών κινητής επικοινωνίας μεταξύ συσκευών (Machine to Machine – M2M): H υπηρεσία SmartEcometer PV παρέχει σε πραγματικό χρόνο, μέσω του δικτύου της Vodafone, πλήρη έλεγχο της λειτουργίας του φωτοβολταϊκού συστήματος, της παραγωγής ενέργειας και του αντίστοιχου οικονομικού οφέλους. Επίσης, η υπηρεσία ελέγχου κατανάλωσης φυσικού αερίου SmartEcometer Gas, δίνει τη δυνατότητα για την αξιόπιστη παρακολούθηση και έλεγχο της κατανάλωσης φυσικού αερίου, από οικιακούς και εταιρικούς καταναλωτές και προσφέρει έγκαιρη ενημέρωση για τυχόν προβλήματα λειτουργίας και σωστό προγραμματισμό κατανάλωσης, αποφεύγοντας την άσκοπη κατανάλωση ενέργειας.
*H αξιοποίηση της τεχνολογίας της κινητής επικοινωνίας στον τομέα της υγείας, μέσα από το πρόγραμμα Τηλεϊατρικής που εφαρμόζει η εταιρεία για 7 συναπτά έτη, σε  απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής αλλά και της νησιωτικής Ελλάδας, με στόχο την επέκτασή του σε ακόμα περισσότερες απομακρυσμένες περιοχές σε όλη την Ελλάδα μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.
*Τα προγράμματα εξοικονόμησης ενέργειας στο τηλεπικοινωνιακό της δίκτυο και τα κτίρια γραφείων, με αποτέλεσμα την αποτροπή εκπομπής στην ατμόσφαιρα, περισσότερων από 45.000 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.
δημιουργία της ιστοσελίδας vodafone.gr/bsafeonline, στο πλαίσιο του προγράμματος bsafeonline που εφαρμόζει η εταιρεία από το 2005,  με στόχο την ολοκληρωμένη ενημέρωση των γονέων και όλων όσων ασχολούνται με παιδιά και εφήβους για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου.
*Η υλοποίηση, για δεύτερη συνεχή χρονιά του προγράμματος Vodafone World of Difference μέσω του οποίου η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με όραμα και πάθος να εργαστούν για ένα έτος στον κοινωφελή μη κερδοσκοπικό οργανισμό της επιλογής τους.

Ο 10ος Απολογισμός της Vodafone, κατατάσσεται για 3η συνεχή χρονιά μετά από έλεγχο ανεξάρτητου φορέα, στο επίπεδο εφαρμογής Α+ των δεικτών GRI, και το περιεχόμενο του διασφαλίζεται, σύμφωνα με το Πρότυπο ΑΑ1000, ώστε να ανταποκρίνεται στις αρχές της συμμετοχικότητας, ουσιαστικότητας και ανταπόκρισης.

Τόσο ο τελευταίος (10ος), όσο και οι προηγούμενοι Απολογισμοί της Vodafone είναι διαθέσιμοι στο vodafone.gr. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης της Vodafone, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο [email protected] ή να στείλουν γραπτό μήνυμα (SMS), χωρίς χρέωση από κινητό Vodafone στο 1256.
Δημοφιλή σήμερα

Στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γάλακτος

Στο Εργατικό Κέντρο Εύβοιας θα φιλοξενηθεί το 30ο Συνέδριο της Ομοσπονδίας Γάλακτος

15/2/2019
Το 30ο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσποδνίας Εργαζομένων Γάλακτος Τροφίμων και ποτών ...
Κοπή Βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητροπόλεως Χαλκίδος

Κοπή Βασιλόπιτας της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής της Ι.Μητροπόλεως Χαλκίδος

16/2/2019
Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2019 το απόγευμα, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος μετέβ...
Βραβεύσεις επιχειρήσεων και κοπή πίτας για το Επιμελητήριο Εύβοιας

Βραβεύσεις επιχειρήσεων και κοπή πίτας για το Επιμελητήριο Εύβοιας

16/2/2019
Το Επιμελητήριο Εύβοιας, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ευβοίας και η Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρημα...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας