Την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00μ.μ., στην αίθουσα του Αμφιθεάτρου του Συνεδριακού Κέντρου της Αντιπεριφέρειας Ευβοίας επί της Λεωφ. Χαϊνά 93, θα πραγματοποιηθεί Φιλανθρωπική Χριστουγεννιάτικη Συναυλία, με τίτλο – Βηθλεέμ ετοιμάσου, που διοργανώνουν ο Ιερός Ναός Παμμεγίστων Ταξιαρχών Χαλκίδος και η Παραδοσιακή & Βυζαντινή Χορωδία «De Profundis», υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος.

Ερμηνεύει Βυζαντινούς Εκκλησιαστικούς Ύμνους & Παραδοσιακά Κάλαντα και Τραγούδια η ΝΕΚΤΑΡΙΑ ΚΑΡΑΝΤΖΗ και η Xορωδία “DE PROFUNDIS”, υπό τη διεύθυνση του Λευτέρη Πνευματικού, συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας που αποτελείται από τους δεξιοτέχνες της Παραδοσιακής Μουσικής: Ανδρέα Σκάνδαλο (κανονάκι), Ηλία Μαυρίκη (Λαούτο), Άγγελο Κυριάκο (κρουστά), και τα μέλη της χορωδίας: Όλγα Κετσεμενίδου (Ακορντεόν), Γιάννη Μάνο (Κλαρίνο) και Παρασκευή Κουβαρά (Σαντούρι).

Στην επίκαιρη ομιλία που θα πραγματοποιηθεί, θα ομιλήσει ο Παν/τος Αρχιμ. π. Νύφων Συριανός, προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννου Χαλκίδος.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση φαρμάκων και τροφίμων για το Κοινωνικό Φαρμακείο της Ιεράς Μητροπόλεως Χαλκίδος και το Φιλόπτωχο Ταμείο του Ιερού Ναού, τα οποία θα δοθούν στους αναξιοπαθούντες αδελφούς μας.

Η παρουσία σας θα είναι Πολύτιμη Βοήθεια, Χαρά και Τιμή μας.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ακολουθείστε μας στο Google News