Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας συγκρότησε μία ανοικτή ομάδα εκπαιδευτικών που συγκροτήθηκε στους κόλπους της Δημόσιας Βιβλιοθήκης το Δεκέμβριο του 2012, με αφορμή την παρουσίαση του παραμυθιού του Ευγένιου Τριβιζά: «Φρικαντέλα, η μάγισσα που μισούσε τα Κάλαντα».  
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη: ποιά είναι η ομάδα «ΜιΦοΡαΚαΙένΑΚα»
Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη: ποιά είναι η ομάδα «ΜιΦοΡαΚαΙένΑΚα»

Λίγα λόγια για την ομάδα «ΜιΦοΡαΚαΙένΑΚα»:

Την ομάδα αρχικά αποτέλεσαν οι νηπιαγωγοί Παγώνα Μαζίώτη, Κωνσταντίνα Κολιοβέτα, Ελένη Ζαρούλη, Κωνσταντίνα Λεκούδη, Βέτα Κοροναίου, Πετρούλα Καραντώνη, η μουσικός Έλλη Παπουτσή, ο δάσκαλος και πρόεδρος της Δημόσιας Κενρικής Βιβλιοθήκης Χαλκίδας Αντώνης Νικολακάκης και η φιλόλογος/θεατρολόγος Ελευθερία Γιαννέλου Κατσίκα.

Κι ενώ οι «ΜιΦοΡαΚαΙένΑΚα» ξεκίνησαν να δραστηριοποιούνται για τις γιορτές των Χριστουγέννων, χάρη  στην ανταπόκριση του κοινού, κλήθηκαν και προθυμοποιήθηκαν να διαμορφώσουν ένα σταθερό πρόγραμμα προώθησης της φιλαναγνωσίας, σε συνεργασία με τη Δημόσια Βιβλιοθήκη Χαλκίδας.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις βιβλίων, αναγνώσεις παραμυθιού, κουκλοθέατρο,  εκπαιδευτικά παιχνίδια και γενικότερα δράσεις με στόχο τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.

Σε αυτή την πρόθεση και προσπάθεια καλούνται να συμμετάσχουν όσοι θεωρούν πως μπορούν και επιθυμούν να προσφέρουν στα παιδιά μια εναλλακτική που θα τα ψυχαγωγήσει και θα συμβάλει στη διεύρυνση των οριζόντων τους με δημιουργικό τρόπο. Αυτό άλλωστε σημαίνει «ανοιχτή ομάδα». Ήδη νέα μέλη εντάσσονται σε αυτή καθημερινά, με τις ιδέες τους και τους οραματισμούς τους, φέρνοντας νέα πνοή στον παραμυθοχώρο της Βιβλιοθήκης!

Αποζημίωση μας τα χαμόγελα των παιδιών και η ελπίδα ότι προσφέρουμε ένα λιθαράκι ακόμα στην εξέλιξη του νου και της ψυχής τους!

Διαβάστε ακόμη το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Χαλκίδας.

Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Χαλκίδας
Μ.Κακαρά 2 - Χαλκίδα
Τηλ.: 22210 22031
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας