Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής των παιδιών στις γιορτινές εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Χαλκίδας, την Πέμπτη 20/12/12 στις 6.00 μμ προστέθηκε άλλη μια παράσταση για τη γνωστή μας πια «Φρικαντέλλα».
Δημόσια Βιβλιοθήκη Χαλκίδας: προστέθηκε ακόμη μία μέρα η παιδική παράσταση «Φρικαντέλλα»
Δημόσια Βιβλιοθήκη Χαλκίδας: προστέθηκε ακόμη μία μέρα η παιδική παράσταση «Φρικαντέλλα»

Επίσης, το Σάββατο 22/12/12, μετά την τελευταία παρουσίαση της «Μάγισσας που μισούσε τα Κάλαντα» θα ακολουθήσει, στις 12μμ δρώμενο με την παρουσία του Άι Βασίλη, ο οποίος θα φέρει στη Βιβλιοθήκη το Σεντούκι των παραμυθιών και θα υποσχεθεί στα παιδιά ότι η ομάδα εκπαιδευτικών «ΜιΦοΡΑκΑιένΑΚα» θα το ανοίγει τακτικά για να τους μεταφέρει στον κόσμο των παραμυθιών.

Το συγκεκριμένο δρώμενο περιλαμβάνει και μουσική παράσταση από το Ωδείο Μαρσύας (Βιολί, κιθάρα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με φλάουτο) , παιχνίδια παρουσίασης μουσικών οργάνων, γλυκά και μπαλόνια ευχών για τους μικρούς μας φίλους!!          .

Αλλά και για όσους δεν προλάβουν να έρθουν σε όλα αυτά, τα εκπαιδευτικά παιχνίδια και το κουκλοθέατρο περιμένουν τους μικρούς μας φίλους για δημιουργικές και χαρούμενες γιορτές στη Βιβλιοθήκη Χαλκίδας, στη διάρκεια των σχολικών διακοπών.

Διαβάστε ακόμη όλες τις Χριστουγεννιάτικες Εκδηλώσεις της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης της Χαλκίδας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας