Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Νεότερη ανακοίνωση του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, αναφέρει την απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών στην διατήρηση και λειτουργία της ΔΟΥ Κύμης, με τον Δήμαρχο Δημήτρη Θωμά, να ευχαριστεί τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου, για την καθοριστική συμβολή του.
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: 

Μετά από κύκλο επαφών της Δημοτικής Αρχής με τα αρμόδια Υπουργεία και τους οργανισμούς, διασφαλίστηκε η  λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Κύμης.

Με απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών με κριτήριο το ύψος των εσόδων ανά ΔΟΥ επί των συνολικών εσόδων του κρατικού προϋπολογισμού - εξαιρουμένων της Αττικής και της Θεσσαλονίκης - δεν αναστέλλεται η λειτουργία των ΔΟΥ Θήρας, Αιγίου Αχαΐας, Μυκόνου, Αμαλιάδας, Κύμης Εύβοιας και Πάρου.

«Ευχαριστούμε όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα τον Υπουργό κ. Σίμο Κεδίκογλου για την καθοριστική συμβολή του. Συνεχίζουμε ως Δήμος σε συνεργασία με τους φορείς της περιοχής να αγωνιζόμαστε για τη λειτουργία των Υπηρεσιών που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας», δήλωσε ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την εξέλιξη. 
 

Η περιοχή ευθύνης και εξυπηρέτησης των πολιτών από τη Δ.Ο.Υ. Κύμης είναι ουσιώδης μια και περιλαμβάνει πάρα πολλούς  οικισμούς, εξυπηρετεί 36.300 άτομα, όχι μόνο του Δήμου Κύμης – Αλιβερίου αλλά και της Νήσου Σκύρου. Πρόκειται για μια περιοχή εκτεταμένη γεωγραφικά, (συμπεριλαμβανομένης και της νήσου Σκύρου και την 2ωρη ακτοπλοϊκή της σύνδεση), με δύσβατο οδικό δίκτυο και δύσκολο γεωγραφικό ανάγλυφο που κάνει δυσχερέστατες τις μεταφορές για την εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας