Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Ηλίας Πετσής σχολιάζει την επίτευξη συνέχισης λειτουργίας της ΔΟΥ Κύμης, σε αντίθεση με την διακοπή λειτουργίας της ΔΟΥ Ιστιαίας, κάνοντας λόγω για γνήσια τέκνα και αδιαφορία.
Ηλίας Πετσής
Ηλίας Πετσής

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ηλία Πετσή αναφέρει:

Η μη αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Κύμης, αναδεικνύει με τον ποιό έντονο τρόπο, το πρόβλημα εκπροσώπησης της Βόρειας Εύβοιας, την αδιαφορία των γνήσιων τέκνων της περιοχής για την στοχευμένη προσπάθεια αποδυναμωσής της ως τοπικού οικονομικού κέντρου και την ταυτόχρονη δημιουργία ενός ισχυρού οικονομικού-διοικητικού πόλου στο νοτιοκεντρικό τμήμα του νησιού.

Αν κάποιοι, είχαν αφιερώσει για την μη αναστολή λειτουργίας της ΔΟΥ Ιστιαίας, τον ίδιο χρόνο που σπατάλησαν για τις offshore εταιρείες στη Κύμη και για την ΔΟΥ Καρύστου, θα είχαμε πιθανά άλλη έκβαση.

Το να σχολιάσω βέβαια οτι άλλο το διαμέτρημα του Δημάρχου Κύμης και άλλο του κυρίου Ζάχου, αποτελει πλεονασμό.

Φαντάζομαι οτι το δίδυμο των κυρίων Ζάχου και Αναστασίου, που με τόση κομπορρημοσύνη, μας παρουσίασαν την δια ενεργειών τους μεγάλη επιτυχία να λειτουργήσει γραφείο εξυπηρέτησης φορολογούμενων στην Ιστιαία, αντελήφθησαν τελικά πως λειτουργούν κάποιοι άλλοι αυτοδιοικητικοί.
ΗΛΙΑΣ ΠΕΤΣΗΣ
Επικεφαλής της Μείζονος Μειοψηφίας του Δήμου Ιστιαίας - Αιδηψού
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας