Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο αντιδήμαρχος Υγείας και Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων, Γιώργος Βοσκός, προσκαλεί τις γυναίκες που συμμετείχαν στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών, σε συνάντηση την ερχόμενη Πέμπτη 17 Ιανουαρίου, στο Δημαρχείο.
Ο Γ.Βοσκός, υπεύθυνος των δημοτικών ιατρείων
Ο Γ.Βοσκός, υπεύθυνος των δημοτικών ιατρείων

Ο αντιδήμαρχος Υγείας & Πρόνοιας του Δήμου Χαλκιδέων - γιατρός, Γιώργος Βοσκός προσκαλεί όλες τις γυναίκες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών (και αυτές που ήδη εξετάστηκαν και αυτές που πρόκειται να εξεταστούν) σε συνάντηση, την προσεχή Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, στις 12:30 το μεσημέρι στο Δημαρχείο (Φαρμακίδου 15).

Σκοπός της συνάντησης είναι:
   - αφ’ ενός, η ανακοίνωση-παράδοση των αποτελεσμάτων στις 50 γυναίκες που ήδη εξετάστηκαν
   - αφ’ ετέρου, η επισημοποίηση της συμμετοχής των υπολοίπων 50  γυναικών στο πρόγραμμα και η οργάνωση της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί (χωρισμός τους σε δύο 25μελείς ομάδες, καθορισμός συγκεκριμένων ημερομηνιών εξέτασης ανά ομάδα και τακτοποίηση των της μεταφοράς τους).

Σημείωση: Παρακαλούνται όλες οι γυναίκες να έχουν μαζί την ταυτότητά τους, προς πιστοποίηση της συμπερίληψής τους στα ηλικιακά όρια (40-69 ετών) που θέτει το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας