Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Ηλίας Γεωργίου, Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης Msc, μας ενημερώνει για την προκήρυξη του νέου προγράμματος ενίσχυσης ΜΜΕ, συνολικού προϋπολογισμού 456 εκ Euro, το οποίο αφορά Υφιστάμενες, Νέες και Υπό Σύσταση Επιχειρήσεις οι οποίες δραστηριοποιούνται στους τομείς της Μεταποίησης - Τουρισμού - Εμπορίου και Υπηρεσιών.
Ο προϋπολογισμός κάθε επενδυτικού σχεδίου μπορεί να κυμανθεί από 30 – 300 χιλ Euro για τη Μεταποίηση, 20 – 300 χιλ Euro για τον Τουρισμό και 20 – 100 χιλ Euro για το Εμπόριο - Υπηρεσίες, ενώ το ποσοστό επιδότησης μπορεί να φθάσει μέχρι 60 % για τις δαπάνες της επένδυσης και με 25 % για λειτουργικές δαπάνες (μόνο για τις νέες και υπό σύσταση). Οι επιλέξιμες δαπάνες μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν, κτιριακά, μηχανήματα - εξοπλισμό, μεταφορικά μέσα, εξοπλισμό προστασίας περιβάλλοντος και εξοικονόμησης ενέργειας, λογισμικό, προβολή - προώθηση κλπ. Η περίοδος υποβολής προτάσεων είναι από 25-2-2013 μέχρι τις 25-4-2013.

Δωρεάν υπηρεσίες προαξιολόγησης και προβαθμολόγησης
Στα πλαίσια του εν λόγου επενδυτικού προγράμματος, σας ενημερώνουμε ότι παρέχουμε δωρεάν τις υπηρεσίες προαξιολόγησης και προβαθμολόγησης του επενδυτικού σας σχεδίου προκειμένου, αφενός να διασφαλισθεί ότι η επενδυτική σας πρόταση πληροί το σύνολο των προϋποθέσεων όπως αυτές καθορίζονται στην προκήρυξη, αφετέρου να γνωρίζετε και τις πιθανότητες ένταξης του ή μη σε αυτό.

Επικοινωνήστε μαζί μας στα 2221075045 και 6936 519 294

Λίγα λόγια για εμάς
Η επίγνωσις - Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Επιχειρήσεων από το 1999 δραστηριοποιείται σε πανελλαδική κλίμακα στο χώρο των συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, με βασικό αντικείμενο εργασιών:
α) στη μελέτη και διαχείριση επενδυτικών προτάσεων επιχειρήσεων μέσω αναπτυξιακών προγραμμάτων και κανονισμών
β) τη μελέτη / σχεδίαση / ανάπτυξη και εφαρμογή συστημάτων διαχείρισης βάσει διεθνών και εθνικών προτύπων (όπως ISO 9001, 14001, 18001, 22000, πρότυπα ΕΛΟΤ, συστήματα HACCP κλπ)
γ) σχεδιασμό / ανάπτυξη και εφαρμογή πληροφοριακών συστημάτων διαχείρισης βάσεων δεδομένων.
δ) υπηρεσίες Τεχνικού Ασφαλείας
Διαθέτοντας εμπειρία και τεχνογνωσία περίπου 15 ετών σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικής δραστηριότητας, τεχνική κατάρτιση και εκπαίδευση / επιμόρφωση από τους πλέον αξιόπιστους φορείς εκπαίδευσης πχ IRCA, IEMA κλπ, τεχνική εξειδίκευση στην αξιολόγηση επενδυτικών προτάσεων (εγγεγραμμένοι στο Εθνικό Μητρώο Πιστοποιημένων Αξιολογητών επενδυτικών προτάσεων του Αναπτυξιακού Νόμου 3299/2011), η επίγνωσις είναι σε θέση να σας παρέχει υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας και την κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη στη σύνταξη και υποβολή της επενδυτικής σας πρότασης στα πλαίσια του προγράμματος, ενώ σας υποστηρίζει κατάλληλα σε όλη τη φάση υλοποίησης του επενδυτικού σας σχεδίου μέχρι την τελική εκταμίευση της επιχορήγησης.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες μας είναι πιστοποιημένες και συμμορφώνονται πλήρως με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου διαχείρισης της ποιότητας ISO 9001:2008. Το εν λόγω πιστοποιητικό έχει εκδοθεί από ανεξάρτητο οργανισμό πιστοποιήσεων ο οποίος είναι διαπιστευμένος από το Γερμανικό Συμβούλιο Διαπίστευσης DGA/DAR και είναι σε ισχύ κατόπιν διενέργειας ετήσιων επιθεωρήσεων επιτήρησης του εφαρμοζόμενου συστήματος παροχής των υπηρεσιών μας. Παράλληλα οι παρεχόμενες υπηρεσίας μας υλοποιούνται και υποστηρίζονται από κατάλληλα σχεδιασμένο μηχανογραφημένο σύστημα διαχείρισης πληροφοριών (MΙS και CRM τεχνογνωσίας της επίγνωσις), με στόχο αυτές να παρέχονται με τον πλέον αξιόπιστο και αποδοτικό τρόπο, θέτοντας ως στρατηγικό στόχο τη μεγιστοποίηση του οφέλους τόσο το δικό μας όσο και των πελατών μας.

Ηλίας Μ. Γεωργίου
Μηχανικός Παραγωγής & Διοίκησης, Msc
Αγγελή Γοβιού 24, Χαλκίδα – Εύβοια
2221075045, 6936 519 294Δημοφιλή σήμερα

Η θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» με την μοναδική Δήμητρα Παπαδοπούλου έρχεται στη Χαλκίδα

Η θεατρική παράσταση «Μαντάμ Σουσού» με την μοναδική Δήμητρα Παπαδοπούλου έρχεται στη Χαλκίδα

18/04/2018
Η υπερπαραγωγή των Θεατρικών Σκηνών, που συνάρπασε το Αθηναϊκό κ...
Η παιδική ταινία «Λεονάρντο Ντα Βίντσι - αποστολή Μόνα Λίζα» στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Λεονάρντο Ντα Βίντσι - αποστολή Μόνα Λίζα» στον κινηματογράφο ΜΑΓΙΑ movietone

12/04/2018
Η παιδική ταινία «Λεονάρντο Ντα Βίντσι - αποστολή Μόνα Λίζα»...
Μουσική θεατρική παράσταση ετοιμάζουν οι μαθητές του μουσικού γυμνασίου Χαλκίδας

Μουσική θεατρική παράσταση ετοιμάζουν οι μαθητές του μουσικού γυμνασίου Χαλκίδας

17/04/2018
Μαθητές της Α Λυκείου του Μουσικού Γυμνασίου με Λυκειακές τάξεις Χαλκίδας «Ν. Σκαλκώτας», ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας