Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Δήμαρχος Καρύστου Νικόλαος Μανώλης, έστειλε επιστολή στον Μητροπολίτη Καρυστίας και Σκύρου, για να τον ενημερώσει σχτικά με την πρόταση για μετεγκατάσταση της Δ.Ο.Υ Κύμης, ευελπιστώντας στην βοήθεια του.

Ο Δημάρχος Καρύστου, Νικόλαος Μανώλης
Ο Δημάρχος Καρύστου, Νικόλαος Μανώλης

Σεβασμιότατε Μητροπολίτη,

Όπως γνωρίζετε, οι κάτοικοι του Δήμου μας είναι ανάστατοι μετά τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την Δ.Ο.Υ. Κύμης και την Δ.Ο.Υ. Καρύστου. Στην περιοχή μας, ακούγεται πολύ έντονα η εμπλοκή σας για την διατήρηση της Δ.Ο.Υ. Κύμης.

Επειδή έχετε επισκεφθεί πολλάκις την περιοχή μας, γνωρίζετε το άθλιο οδικό δίκτυο του Δήμου Καρύστου και την μη ύπαρξη συγκοινωνίας για την μετάβαση των κατοίκων μας στην Κύμη, προκειμένου να εξυπηρετηθούν από την Δ.Ο.Υ.

Εμείς προβήκαμε στην εξής πρόταση: "Προτείνουμε η Δ.Ο.Υ. Κύμης όπου και θα υπαχθεί ο Δήμος Καρύστου να στεγαστεί σε κτίριο το οποίο θα βρίσκεται επί της επαρχιακής οδού Καρύστου-Λεπούρων-Χαλκίδας (π.χ. Στύρα - Κριεζά – Αλιβέρι). Προσφέρουμε δωρεάν το καινούριο δημοτικό κτίριο στην Δημοτική Ενότητα Στυρέων, επί της επαρχιακής οδού ΚαρύστουΛεπούρωνΧαλκίδας, το οποίο είναι εξοπλισμένο με δίκτυο Σύζευξις και μπορεί να ξεκινήσει άμεσα η λειτουργία της Δ.Ο.Υ. Κύμης-Καρύστου. Σε περίπτωση που δεν υλοποιηθεί η πρόταση μας αυτή για μετεγκατάσταση της Δ.Ο.Υ. κεντροβαρικά στον οδικό άξονα Καρύστου – Λεπούρων - Χαλκίδας, ζητάμε την υπαγωγή του Δήμου Καρύστου στην Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας."

Πιστεύουμε ότι και εσείς συμφωνείτε με αυτή την πρόταση καθώς εάν υλοποιηθεί, θα εξυπηρετήσει το 90% των φορολογουμένων των δήμων Καρύστου και Κύμης-Αλιβερίου. Εγώ σαν Δήμαρχος Καρύστου με όλο τον σεβασμό προς το πρόσωπο σας, βεβαίως και δεν πιστεύω ότι προβήκατε σε οποιαδήποτε παρέμβαση προκειμένου να παραμείνει η Δ.Ο.Υ. Κύμης.

Περιμένουμε την πρόταση σας, που πιστεύουμε ότι αφού είστε Μητροπολίτης για όλους τους κατοίκους του Νομού Ευβοίας καθώς και της νήσου Σκύρου, θα συμφωνήσετε με την πρόταση μας για μετεγκατάσταση της Δ.Ο.Υ. Κύμης (Καρύστου-Κύμης με κωδικό 1721), σε κεντροβαρικό σημείο επί του οδικού άξονα ΚαρύστουΛεπούρων Χαλκίδας.

Παρακαλούμε για την άμεση απάντηση σας.

Με εκτίμηση

Ο Δήμαρχος Καρύστου

Νικόλαος Ι. Μανώλης
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας