Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr

Ο Δήμαρχος Καρύστου Νικόλαος Μανώλης, με επιστολή του δηλώνει την συμμετοχή του Δήμου Καρύστου, στην καμπάνια  "Let's Do It", η οποία έχει σαν στόχο με την συμμετοχή πολιτών τον καθαρισμό όλης της χώρας από κάθε λογής σκουπίδια.

Ο Δημάρχος Καρύστου, Νικόλαος Μανώλης
Ο Δημάρχος Καρύστου, Νικόλαος Μανώλης

Let’s Do It” : η μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε παγκόσμια κλίμακα. Κάθε χρόνο, χιλιάδες πολίτες από κάθε μεριά του πλανήτη, καθαρίζουν τις χώρες τους, με στόχο το μήνυμα βελτίωσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Όπως πέρυσι, έτσι και φέτος ο δήμος Καρύστου είναι από τους πρώτους δήμους που δήλωσε συμμετοχή στην διεθνή εθελοντική καμπάνια Let’s Do It, που θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά με στόχο να καθαριστεί από εθελοντές μέσα σε μία ημέρα ολόκληρη η χώρα από κάθε λογής σκουπίδια.

Ο δήμος μας συμμετέχει και στηρίζει αυτή τη δράση δηλώνοντας έγκαιρα τη συμμετοχή του διότι αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο της προστασίας του περιβάλλοντος. Το καθαρό περιβάλλον είναι δικαίωμά μας και πρέπει να το διεκδικήσουμε και να το προστατεύσουμε. Όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να συνεργαστούμε αποτελεσματικά έχοντας κοινούς στόχους.

Το 2012 για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στις 29 Απριλίου, πραγματοποιήθηκε η συγκεκριμένη καμπάνια. Πάνω από 200 εθελοντές του δήμου μας μετέδωσαν το μήνυμα του Let’s Do It, απομακρύνοντας ταυτόχρονα αρκετά σκουπίδια από πολλές περιοχές. Φέτος, η ημερομηνία για τη δράση, είναι η 14η Απριλίου 2013. Καλούμε όλους τους κατοίκους του δήμου μας, να δώσουν το παρών σε αυτή την διεθνή εθελοντική καμπάνια.

Ας δείξουμε όλοι πως μπορούμε να συνεργαστούμε για ένα κοινό σκοπό, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα πιο Όμορφη και πιο Καθαρή.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας