Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου, ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.
Κοπή Πίτας
Κοπή Πίτας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ευβοίας πραγματοποίησε την ετήσια κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Χαλκίδας στην Σχολή Πεζικού.

Στην εκδήλωση που αποτελεί μία από τις προγραμματισμένες του Συνδέσμου ανά έτος, τίμησαν με την παρουσία τους εκ μέρους ως εκπρόσωπος της Σχολής Πεζικού ο Υποδιοικητής κ Δαβιώτης Λάμπρος Ταξίαρχος, ο Πρόεδρος της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Χαλκίδος κ Ρήγας Ευάγγελος Αντιστράτηγος ε.α., ο Υποδιοικητής του 575 Τ.ΠΝ κ Μπαλατσούκας Χρήστος Ταγματάρχης (ΠΖ/ΕΔ).

Σε μία γεμάτη αίθουσα παρουσία Εφέδρων Αξιωματικών και φίλων τους, ο κ. Παλαμάς καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και εν συνεχεία με απλά και λιτά λόγια μίλησε για την διαχρονική παρουσία του Έφεδρου Αξιωματικού στο Στράτευμα και τον σημαντικό ρόλο που θα λάβει όταν και όποτε κληθεί από την Πατρίδα. Κάνοντας μια σύντομη ιστορική αναδρομή από την ημέρα που ανέλαβε την Προεδρία του ΣΕΑΝ εως και σήμερα, τόνισε τις προσπάθειες που κατέβαλε για την αναμόρφωση του Συνδέσμου σε όλα τα επίπεδα. Θεωρώντας δε ότι θα πρέπει να αναλάβουν την ηγεσία του Συνδέσμου νέα άτομα δήλωσε την απόσυρσή του από την Προεδρεία του ΣΕΑΝ ( παραμένοντας μέλος του ΔΣ ), και την ανάληψη αυτής για το επόμενο έτος από τον κ Βαρυτιμίδη Μιχάλη και το μεθεπόμενο έτος εως τις εκλογές του 2015 από τον κ Δεσίπρη Γεώργιο.

Στην συνέχεια το λόγο πήρε ο νεοτοποθετημένος Πρόεδρος κ Βαρυτιμίδης Μ. ο οποίος στο χαιρετισμό του, εκτός των άλλων ανέφερε ότι ύστερα από πρόταση στο ΔΣ, ομόφωνα από όλα τα μέλη του Συμβουλίου απενεμήθη στον κ Παλαμά Δ. ο τίτλος του Επίτιμου Προέδρου του ΣΕΑΝ Ευβοίας. Ο νέος Πρόεδρος εκ μέρους του ΔΣ παρέδωσε στον απερχόμενο Πρόεδρο ένα Φωτογραφικό άλμπουμ με φωτογραφίες από όλη την θητεία του στον ΣΕΑΝ.

Ύστερα από αυτά το λόγο πήρε ο κ Καπεντζώνης Ανδρέας Διευθυντής του Γραφείου Εφέδρων ο οποίος αναφέρθηκε στην κοινή προσπάθεια που έκαναν με τον κ Παλαμά Δ. στην γενική αναμόρφωση του ρόλου των Εφέδρων Αξιωματικών στο νομό μας και ειδικότερα αυτό της στρατιωτικής συντήρησης των μελών του ΣΕΑΝ. Στο σημείο αυτό ευχαρίστησε τόσο την τρέχουσα Διοίκηση της Σχολής Πεζικού και του 575 Τ. ΠΝ όσο και την παλιά Διοίκηση της Σχ. Πζ. στο πρόσωπο του κ Ρήγα Ε. που ήταν παρών, καθώς το 2004 που ξεκίνησαν από κοινού την προσπάθεια, ο αναφερόμενος διατελούσε ως Ταξίαρχος Υποδ/της της Σχ.Πζ.

Κλείνοντας το λόγο του ο Δ/ντης του Γ.Υ.Ε.Ν. Ευβοίας επέδωσε αναμνηστικό κάδρο με πλακέτα και το έμβλημα του ΓΥΕΝ σε ανάμνηση της καλής συνεργασίας και της προσφοράς του απερχόμενου Προέδρου στο Εφεδρικό κίνημα.

Επίσης, χαιρετισμό απεύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης Αποστράτων κ Ρήγας Ε. Κατόπιν περιστοιχιζόμενος από τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ΣΕΑΝ Ευβοίας. Στον τυχερό της κοπής δόθηκε ιδιαίτερης αξίας αναμνηστικό που περιείχε ασημένια εικόνα.

Για το Δ.Σ. Του Σ.Ε.Α.Ν. ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο Αντιπρόεδρος

ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΦ. ΤΧΗΣ (ΠΖ)
Δημοφιλή σήμερα

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

Audi Moment: Ετοιμοπαράδοτα Audi σε μοναδικές τιμές!

17/10/2018
Έφτασε η στιγμή για Audi σε απίστευτη τιμή, μέχρι 31 Οκτωβρίου 2018 και για περιορισμένο αριθμό οχημάτων....
Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

Οι γεύσεις της Στερεάς Ελλάδας στο Τελ Αβίβ

18/10/2018
Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε στην γιορτή αγροδιατροφής και τουρισμού που διοργάνωσαν με την ελληνική πρεσβεία στο Τελ Αβίβ και το ελληνικό γραφείο τουρισμού...
Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

Το Campus Bus στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου

19/10/2018
Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ενίσχυσης εύρεσης εργασίας Ενηλίκων, θα βρίσκεται στη Χαλκίδα και σήμερα Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2018, στο ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας