Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Κλιμάκιο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ανάμεσα τους και ο βουλευτής Εύβοιας Βαγγέλης Αποστόλου, επισκέφθηκε σήμερα τον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για το θέμα της ΛΑΡΚΟ.
ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΚΟ

Θέμα: Συνάντηση κλιμακίου βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ αποτελούμενο από τους Γ. Σταθά, Β. Κυριακάκη και Βαγγ. Αποστόλου με τον Αναπλ. Υπουργό Οικονομικών κ. Χρ. Σταϊκούρα για το θέμα της ΛΑΡΚΟ

Ο κ. Σταϊκούρας ενημέρωσε τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ σχετικά με την επιστολή της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ανταγωνισμού η οποία υιοθετεί τους όρους του ΤΑΙΠΕΔ για την αποκρατικοποίηση της ΛΑΡΚΟ .

Όπως είναι γνωστό οι όροι αυτοί είχαν συμπεριληφθεί σε σχετική επιστολή του ΤΑΙΠΕΔ προς την παραπάνω Επιτροπή το Μάιο του 2012 και ανέφεραν ότι πρέπει να ληφθεί υπόψη πως η ΛΑΡΚΟ έχει επιδοτηθεί με 200 εκ. ευρώ και πως ταυτόχρονα δεν πρέπει να υπάρξει δέσμευση για τη πρόσληψη έστω κι ενός ελαχίστου αριθμού εργαζομένων.

Η ενέργεια αυτή στοχεύει στον εκβιασμό τόσο των εργαζομένων όσο και της τοπικής κοινωνίας προκειμένου να υποκύψουν στις ¨ορέξεις¨ των υποψήφιων αγοραστών της ΛΑΡΚΟ.

Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θεωρούν ότι με σωστή διαχείριση και υπό κρατικό έλεγχο η εταιρεία μπορεί να γίνει βιώσιμη και να είναι κερδοφόρα, όπως είναι τα τελευταία χρόνια .

Το Γραφείο Τύπου                                              23/01/2013
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας