Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση είχαν σήμερα οι εκπρόσωποι των εργαζομένων της  Γενικής Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΛΑΡΚΟ», με τον Φώτη Κουβέλη και τον Δημήτρη Αναγνωστάκη, με σκοπό την ενημέρωση τους για τα προβλήματα της εταιρείας και την αναγκαιότητα παραμονής της σε λειτουργία.
ΛΑΡΚΟ
ΛΑΡΚΟ

Συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων της Γενικής Μεταλλευτικής και Μεταλλουργικής Ανώνυμης Εταιρείας «ΛΑΡΚΟ», είχαν ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης και ο βουλευτής Εύβοιας Δημήτρης Αναγνωστάκης.

Οι εκπρόσωποι των εργαζόμενων, Ανδρέας Κορέτζελος, πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζόμενων της ΛΑΡΚΟ, Ιωάννης Φουρτάκας, πρόεδρος του Σωματείου Μεταλλωρύχων, Αναστάσιος Θωμάς, πρόεδρος του Σωματείου Ευβοίας και Πελαγία Παπαϊωάννου, περιέγραψαν στον πρόεδρο της ΔΗΜ.ΑΡ. τα προβλήματα της εταιρείας καθώς και την αναγκαιότητα να παραμείνει σε λειτουργία με την αναζήτηση στρατηγικού επενδυτή για την αποκρατικοποίησή της.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. από την πλευρά του μίλησε για την ανάγκη να συνεχίσει η ΛΑΡΚΟ να λειτουργεί στην ολότητά της, χωρίς να διαχωριστεί η εταιρεία, να αναζητηθεί επενδυτής που θα αναλάβει την ανάπτυξή της. Πρόσθεσε δε ότι πρέπει να διασφαλιστούν οι θέσεις εργασίας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας