Με τη νέα υπηρεσία προγραμματισμού ραντεβού με γιατρό μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας on-line, γρήγορα, χωρίς κανένα κόστος, απλά με ένα κλικ.

Το vriskodoctor.gr στηρίζεται στο εύρος και την αξιοπιστία του περιεχομένου του www.vrisko.gr, της No1 Μηχανής Αναζήτησης Επαγγελματιών, με πάνω από 3.000.000 επισκέψεις κάθε μήνα, αλλά και 450.000 αναζητήσεις γιατρών.

Πως λειτουργεί η υπηρεσία online ραντεβού με γιατρό vriskodoctor.gr;

Κάθε χρήστης μπορεί να κάνει εγγραφή δωρεάν μέσα από την ειδική φόρμα εγγραφής, ώστε στη συνέχεια να μπορεί να συνδέεται γρήγορα. Τα στοιχεία του χρήστη θα εμφανίζονται αυτόματα για το κάθε ραντεβού και κάθε φορά που θα κάνει σύνδεση με την υπηρεσία.

Η αναζήτηση του γιατρού γίνεται επιλέγοντας την ειδικότητα ή την επωνυμία του γιατρού, αν ο χρήστης την γνωρίζει. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα, η επιλογή του γιατρού να γίνει με κριτήριο την περιοχή που τον ενδιαφέρει να βρίσκεται το ιατρείο του, καθώς επίσης και το ασφαλιστικό ταμείο με το οποίο είναι συμβεβλημένος. Μόλις ο χρήστης δει το πρόγραμμα των διαθέσιμων ραντεβού του γιατρού και κάνει κλικ στην ημέρα και στην ώρα που τον εξυπηρετεί, το αίτημα για ραντεβού έχει αποσταλεί ήδη στον γιατρό. Μόλις ο γιατρός στείλει την επιβεβαίωση, το ραντεβού έχει κλειστεί. Τόσο εύκολα!

Δείτε γιατρούς στην Χαλκίδα με τους οποίους μπορείτε να προγραμματίσετε το ραντεβού σας online:

Ευαγγελος Παπαδημητριου, Κέντρο Φυσιοθεραπείας – Χειροθεραπευτική, Χαλκίδα

Μιχαήλ Μόσχος, Παθολόγος – Μετεκπαιδευθείς σε Υπέρταση – Σακχαρώδη Διαβήτη,Χαλκίδα

Χρύσα Γιώτα,Οδοντάτρος – Περιοδοντολόγος, Χαλκίδα

Ακολουθείστε μας στο Google News