Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Σε ομιλία του στην Βουλή ο Κώστας Μαρκόπουλος, ανεξάρτητος βουλευτής Εύβοιας, μίλησε για το Ερρίκος Ντυνάν χαρακτηρίζοντας το ως αποτυχημένη επιχειρηματική δράση και όχι κοινωφελές ίδρυμα. Πρότεινε μάλιστα μετατροπή του, σε πρότυπο Νοσοκομείο με ιδιωτικό μάνατζμεντ.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Αποτυχημένη επιχειρηματική δράση, ηθικό παράπτωμα και πάντως όχι κοινωφελές ίδρυμα χαρακτήρισε στη Βουλή το Ερρίκος Ντυνάν ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος. Δεν υπάρχει κοινωφελές νοσηλευτικό ίδρυμα με 80% αποκλειστικές κλίνες και 20% ταμειακές. Είπε πως το Ερρίκος Ντυνάν έγινε παρατύπως από την εκποίηση της κινητής και ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, και ενστάσεις έχει εκφράσει και το Κεντρικό Συμβούλιο του Παγκόσμιου Ερυθρού Σταυρού.

«Όλα έγιναν επειδή το Ελληνικό κράτος υπήρξε συνειδητά απών από την επιτήρηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και επειδή κάποιοι εκεί είδαν τον εαυτό τους σαν ηγεμόνα.

Η απόφασή σας να δώσετε ασφαλιστική ενημερότητα για να πληρωθούν οι εργαζόμενοι και πιστωτές είναι σωστή. Αλλά σε δύο μήνες τι θα γίνει; Και γιατί νοθεύετε τον ανταγωνισμό όταν δεν κάνετε το ίδιο για ιδιωτικά νοσηλευτήρια που ιδρώνουν για ασφαλιστική ενημερότητα; Άρα επιβάλλεται να μας φέρετε πρόταση για το Ερρίκος Ντυνάν.

Δεν πιστεύω πως θα πουληθεί με 180.000.000 ευρώ χρέος, ιδιαίτερα σε περιόδους ύφεσης. Επιπροσθέτως είναι κτιριακά και υλικοτεχνικά άψογο. Σας προτείνω, όχι βέβαια να το βάλετε στο ΕΣΥ και να γίνει προβληματικό και αυτό, αλλά να το πάρετε και να το μετατρέψετε σε πρότυπο Νοσοκομείο με ιδιωτικό μάνατζμεντ. Μπορείτε να προβείτε σε συμφωνία με Ε.Ε.Σ όπως κάποτε έγινε με Ασκληπιείο Βούλας και Κοργιαλένειο-Μπενάκειο. Εξάλλου μην ξεχνάτε ότι το κράτος επιχορηγεί τον Ε.Ε.Σ με 12 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο που ουσιαστικά πήγαιναν στην μαύρη τρύπα του Ερρίκος Ντυνάν . Έχετε λαμπρή ευκαιρία μην την αφήσετε….»
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας