Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Μετά από αναμονή 23 ετών και τις συνεχείς αντιδράσεις των κατοίκων για το σχολείο που λειτουργούσε σε κτίριο που παλιά ήταν σουπερμαρκετ, δημοπρατήθηκε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου. Η δημοπράτηση θα πραγματοποιήθει στις 19 Φεβρουαρίου 2013.
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου
Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Καρύστου

Μετά από 23 χρόνια, ένα έργο πνοής για τον Δήμο Καρύστου, παίρνει σάρκα και οστά. Οι συνεχείς αγώνες και κινητοποιήσεις της δημοτικής αρχής σε συνεργασία με όλους τους κατοίκους του δήμου μας απέδωσαν καρπούς. Με σχετικό έγγραφο του, ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων Α.Ε., δημοσίευσε την περίληψη διακήρυξης της δημοπράτησης του έργου «2ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΡΥΣΤΟΥ - Οικοδομικές εργασίες και Η/Μ εγκαταστάσεις». Η δημοπράτηση θα λάβει μέρος στις 19 Φεβρουαρίου 2013.

Ο Δήμαρχος Καρύστου, Νικόλαος Μανώλης, μετά την απόφαση για δημοπράτηση προέβη στις εξής δηλώσεις: «Ως Δήμαρχος Καρύστου, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους του δήμου μας που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις για την διεκδίκηση της κατασκευής του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου. Αποδείξαμε πως ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά για αυτό και σας καλώ να είμαστε όλοι μαζί στους μελλοντικούς μας αγώνες.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων Α.Ε., για την υλοποίηση της δέσμευσης για την δημοπράτηση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καρύστου.

Ελπίζω το έργο να ολοκληρωθεί το συντομότερο και διαβεβαιώνω πώς η δημοτική αρχή θα είναι σε επαγρύπνηση και θα παράσχει την οποιαδήποτε βοήθεια της ζητηθεί, ώστε το σχολείο να παραδοθεί το συντομότερο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας