Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Συμεών Κεδίκογλου, προέβη σε δηλώσεις για την αναστήλωση του κτιρίου «Κύμα» στην Αιδηψό, μετά την απόφαση ένταξης του και χρηματοδότησης του από το ΕΣΠΑ.
Συμεών Κεδίκογλου
Συμεών Κεδίκογλου

Με μεγάλη χαρά ενημερώθηκα ότι η αναστήλωση του ιστορικού κτιρίου «Κύμα» στην Αιδηψό θα προχωρήσει με ένταξη και χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.

Από την πρώτη στιγμή της κοινοβουλευτικής μου θητείας είχα ασχοληθεί με το θέμα κατ’ επανάληψη, και είχε αποτελέσει, για συμβολικούς λόγους, μία από τις προτεραιότητές μου, καθώς η περίπτωσή του υπήρξε ενδεικτική της κακής δημόσιας διοίκησης αλλά και προσωπικών στρατηγικών: με κύκλο πιέσεων και επαφών με το Υπουργείο Οικονομικών, το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, το Λιμενικό Ταμείο και την Πολεοδομία Ιστιαίας, και με διαδοχικές παρεμβάσεις (επιστολές προς τον Νομάρχη -προ Καλλικράτη ακόμα- στις 12 Ιανουαρίου και 29 Ιουνίου 2010) αλλά και προς την Αποκεντρωμένη Περιφέρεια με πιο πρόσφατη την επιστολή στην κα Γερακούδη σε έντονο ύφος, όταν ανακάλεσε την απόφαση αναστήλωσης του κτιρίου (31 Οκτωβρίου 2011) προτείνοντας τη λύση που τελικά επιλέχθηκε.

Το ιστορικό Κύμα φαίνεται ότι πέρασε τα κύματα και αυτό μας δίνει βαθιά ικανοποίηση. Τώρα αυτό που μένει είναι να προχωρήσει η υλοποίηση χωρίς καθυστερήσεις για να το χαίρονται τόσο οι κάτοικοι της Αιδηψού όσο και οι επισκέπτες.


 
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας