Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ, Βαγγέλης Αποστόλου, επικέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας, δηλώνοντας την συμπαράσταση του ίδιου αλλά και του κόμματος του στα δίκαια αιτήματα των αγροτών.
Ο Βαγγέλης Αποστόλου στις κινητοποιήσεις των αγροτών
Ο Βαγγέλης Αποστόλου στις κινητοποιήσεις των αγροτών

Μετά την επίσκεψη στο μπλόκο των αγροτών στην Ε.Ο στο ύψος του Κάστρου Βοιωτίας ο Βαγγέλης Αποστόλου, συντονιστής του τομέα αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ έκανε τη δήλωση που ακολουθεί:

«Οι αγρότες με τη συμβολική κατάληψη της Ε.Ο διαδήλωσαν με ειρηνικό τρόπο, ενημέρωσαν με φυλλάδια τους επιβάτες των διερχόμενων αυτοκινήτων και μοίρασαν προϊόντα της ελληνικής γης.

Επρόκειτο για  μια κίνηση που είχε σαν βασικό στόχο την ανάδειξη των προβλημάτων του αγροτικού χώρου σε άλλα στρώματα του πληθυσμού και στην ελληνική κοινωνία.

Με τη παρουσία μου στη σημερινή κινητοποίηση θέλησα να τονίσω για άλλη μια φορά τη συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ στο δίκαιο αγώνα των αγροτών και τη δέσμευσή του ότι βρίσκεται στο πλευρό τους και στη Βουλή και στα μπλόκα, αλλά και σε κάθε άλλη κινητοποίηση που θα αποφασίσουν».
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Αρχή της σελίδας