Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Διαδικτύου στις 5 Φεβρουαρίου, η Vodafone καλεί όλους τους γονείς και όσους ασχολούνται με παιδιά, να επισκεφτούν την ιστοσελίδα vodafone.gr/bsafeonline το βασικό εργαλείο ενημέρωσης του «bsafeonline», του πιο ολοκληρωμένου προγράμματος για την ασφάλεια στο διαδίκτυο.
«bsafeonline»: Με τη Vodafone συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το διαδίκτυο
«bsafeonline»: Με τη Vodafone συνεχίζουμε να χρησιμοποιούμε με ασφάλεια το διαδίκτυο

Το bsafeonline, εφαρμόζεται για 9η χρονιά και ανανεώνεται συνεχώς, ώστε να ανταποκρίνεται στις αυξανόμενες ανάγκες που προκύπτουν από την εξέλιξη της τεχνολογίας. Βασικός σκοπός του bsafeonline είναι να ενημερώσει τους γονείς, τόσο για τις απεριόριστες δυνατότητες του διαδικτύου και τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουν οι ίδιοι και το παιδί τους κατά την πλοήγησή τους σε αυτό, όσο και για τα εργαλεία που παρέχει η Vodafone και τα οποία βοηθούν τους γονείς να καθορίσουν, σε συνεργασία με το παιδί τους, τον τρόπο με τον οποίο θα χρησιμοποιεί με ασφάλεια το διαδίκτυο, μέσα από το κινητό του τηλέφωνο.

Μέσα από την ιστοσελίδα vodafone.gr/bsafeonline, αλλά και από το συνοπτικό «Οδηγό για Γονείς», οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για τις δημοφιλείς υπηρεσίες του διαδικτύου (facebook, twitter, blogs, εφαρμογές/apps, διαδικτυακή τηλεφωνία και τηλεόραση), αλλά και για τις προκλήσεις που μπορεί να συναντήσουν, όπως είναι τα ενοχλητικά μηνύματα, η κακόβουλη επικοινωνία, ο διαδικτυακός εκφοβισμός, το παράνομο/παραπλανητικό περιεχόμενο κ.ά.

Επί πλέον, η «Ομάδα Ειδικών του Internet της Vodafone» στα καταστήματα Vodafone, είναι διαθέσιμη καθημερινά για να απαντήσει σε κάθε ερώτηση αναφορικά με την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Τα εργαλεία που παρέχει η Vodafone με στόχο την ασφαλή χρήση του διαδικτύου, περιλαμβάνουν:

«Youth Safe Pack», η πρώτη κάρτα καρτοκινητής κατάλληλα σχεδιασμένη για παιδιά, με προεγκατεστημένα φίλτρα που απενεργοποιούν την πρόσβαση των παιδιών σε περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες, ενώ παράλληλα δεν επιτρέπει την κλήση σε αριθμούς υψηλής χρέωσης, σε εισερχόμενα χρεώσιμα SMS και σε εξερχόμενα SMS υψηλής χρέωσης προς πενταψήφιους κωδικούς.
 
«Vodafone Safety Net» μια εφαρμογή (app για Android) με την οποία οι γονείς μπορούν να καθορίσουν τον τρόπο με τον οποίο το παιδί τους χρησιμοποιεί τις λειτουργίες ενός smartphone, όπως για παράδειγμα να δέχεται κλήσεις μόνο από επιλεγμένο κατάλογο επαφών.

«Φίλτρα Γονικού Ελέγχου» τα οποία ενεργοποιούν οι γονείς μέσω του Τμήματος Εξυπηρέτησης Πελατών και μπλοκάρουν την πρόσβαση σε περιεχόμενο που απευθύνεται σε ενήλικες και είναι διαθέσιμο στο μενού υπηρεσιών MyWeb της Vodafone, αλλά και το διαδίκτυο ευρύτερα.

Η Vodafone, σε συνεργασία με ειδικούς παιδοψυχιάτρους της Ελληνικής Εταιρείας για τη Μελέτη της Διαταραχής Εθισμού στο Διαδίκτυο, πραγματοποιεί ημερίδες σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες ενημερώνει γονείς και εκπαιδευτικούς για την ασφαλή χρήση του διαδικτύου. Επίσης, στηρίζει τις Τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, μέσω της υπηρεσίας Microsoft Office 365. Οι Τηλεδιασκέψεις αυτές στοχεύουν στην ευαισθητοποίηση των παιδιών, ηλικίας από 5 έως 18 ετών, για τους κινδύνους που κρύβει το διαδίκτυο.  

Το πρόγραμμα bsafeonline εντάσσεται στο πολύπλευρο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας και Βιώσιμης Ανάπτυξης που εφαρμόζει η Vodafone
Δημοφιλή σήμερα

Ο χορός των πουλιών στην Δροσιά Χαλκίδας

Ο χορός των πουλιών στην Δροσιά Χαλκίδας

13/11/2018
Όταν βλέπουμε μεγάλα σμήνη πουλιών που πετούν χαμηλά το χειμώνα συνηθίζουμε να λέμε ότι είναι ένδειξη επερχόμενης κακοκαιρίας....
Black Friday με προσφορές στην Χαλκίδα

Black Friday με προσφορές στην Χαλκίδα

13/11/2018
Έρχεται η Black Friday στη Χαλκίδα, την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, με προσφορές στα εμπορικά καταστήματα της πόλης μας....
Το Audi On Tour επιστρέφει στη Χαλκίδα

Το Audi On Tour επιστρέφει στη Χαλκίδα

9/11/2018
Η Audi, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε και να οδηγήσετε τα νέα Audi A1 και Q3, καθώς και όλα τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας