Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Βοήθεια στο Σπίτι, καλεί τους Δημάρχους, τους φορείς και τους συλλόγους της τοπικής κοινωνίας, να παρεβρεθούν στην συνάντηση τους την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου, με κύριο θέμα συζήτησης την διάσωση του.
Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι
Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι

Παρακαλούμε για τη συμπαράσταση των Δημάρχων, φορέων και συλλόγων της τοπικής κοινωνίας καλώντας τους στη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στη συνεδριακή αίθουσα της Περιφερειακής ενότητας Χαλκίδας, την Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου στις 10:30.

Στη συνάντησή μας θα γίνει συζήτηση για την κατάργηση του Βοήθεια στο Σπίτι και τους τρόπους υποστήριξης και αλληλεγγύης στον αγώνα που πραγματοποιείται αυτό το διάστημα για την διάσωσή του. Η παρουσία σας αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο αυτού του αγώνα ας ενώσουμε όλοι μαζί τις δυνάμεις μας για να το πετύχουμε.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στον κοινωνικό αποκλεισμό των ανήμπορων συμπολιτών μας. Δεν μπορεί οι 130000 εξυπηρετούμενοι σε όλη τη χώρα, να γίνουν 48000. Τα κριτήρια ένταξης των πολιτών όπως προβλέπονται από τον Νόμο είναι απαράδεκτα!

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Πρόνοιας. Η παροχή κοινωνικής φροντίδας και προστασίας πρωτίστως αποτελεί ευθύνη του κράτους και παρέχεται χωρίς διακρίσεις σε κάθε άτομο που βρίσκεται σε κατάσταση ανάγκης. Δε μπορεί εξασφαλισμένα χρήματα με νόμο που καλύπτουν την λειτουργία όλων των Δημοτικών δομών, να μοιράζονται σε ιδιώτες στο όνομα των ίσων ευκαιριών.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην εξαθλίωση της κοινωνίας και τη διατάραξη της κοινωνικής συνοχής! Που είναι το Δίχτυ προστασίας που όλο εξαγγέλλετε αλλά δεν υλοποιείτε;

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στην ανεργία 3500 εργαζομένων των ΒΣΣ οι οποίοι είναι μέσα από διαδικασίες ΑΣΕΠ και εργάζονται επί δέκα συνεχή έτη κάνοντας κατάθεση ψυχής δουλεύοντας κάτω από αντίξοες συνθήκες (απλήρωτοι επί μήνες, καλύπτοντας κενά σε άλλους τομείς των Δήμων, ασκώντας αλλότρια καθήκοντα κλπ)

ΛΕΜΕ ΟΧΙ στο σχεδιασμό της Πολιτείας για δημιουργία κοινωνικών συνεταιρισμών. Δε μπορεί οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις, να γίνουν η εγγύηση της πολιτείας απέναντι στον ανήμπορο άνθρωπο, βασιζόμενες σε λογιστικά πρότυπα για παροχές κοινωνικής φροντίδας!

Έφτασε η ώρα η πολιτεία να πάρει την πιο σημαντική απόφαση: Να διασφαλίσει τις δημοτικές δομές με το υπάρχον προσωπικό, διασφαλίζοντας έτσι την πρόνοια και την φροντίδα προς τον ανήμπορο πολίτη και όχι να την αφήσει στο έλεος του Ιδιωτικού Επιχειρείν!!!!!!!

Για αυτόν τον λόγο προκηρύσσουμε 48 ωρη πανελλαδική απεργία 13 και 14 Φεβρουαρίου με κινητοποιήση στην Αθήνα την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στη πλατεία Κλαθμώνος και ώρα 10:00 π.μ.

ΖΗΤΑΜΕ:

-Νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει την απρόσκοπτη συνέχιση της εργασίας του υπάρχοντος προσωπικού στις δημοτικές δομές, καθώς και την σύσταση Κοινωνικών Υπηρεσιών στους δήμους όπου θα ενταχθούν όλοι οι εργαζόμενοι.

-Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι επί σειρά μηνών και έχουν επέλθει σε οικονομική εξαθλίωση!!!
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας