Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επιμορφωτικές εκδηλώσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση της σχολικής βίας και του σχολικού εκφοβισμού διοργανώνει ο Συμβουλευτικός Σταθμός Νέων της Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης Ν. Εύβοιας.
Μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

α) Βιωματικό επιμορφωτικό σεμινάριο με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και βία-τρόποι πρόληψης και αντιμετώπισης», που θα συντονίσει η κ. Καραβόλτσου Αθηνά, Εκπαιδευτικός Αγωγής Υγείας (Msc, Ιατρική Σχολή ΕΚΠΑ), Θεατρολόγος (Mst, Πανεπιστήμιο Δουβλίνου), Μαθηματικός.

Το σεμινάριο θα παρακολουθήσουν 25 εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπ/σης και θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16/2/2013, 10.00-16.00, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του 1ου Γυμνασίου Χαλκίδας, με την ευγενική χορηγία των Σ.Μ. Κρητικός.

β) Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Πρόληψη και αντιμετώπιση της βίας στο χώρο του σχολείου», με ομιλητές τον κ. Γεώργιο Μόσχο, Βοηθό Συνήγορο του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού και την κ. Αγγελική Γιαννάτου, Διευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Ασπροπύργου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19/2/2013, στις 17.30, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 5ου Γυμνασίου Χαλκίδας, Μ. Ερίων και Μ. Δοξάκη, στη Χαλκίδα και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς.

Η υπεύθυνη του ΣΣΝ Ν. Εύβοιας

Ηλιοπούλου Ιωάννα
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας