Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Ευβοίας καταγγέλει την απαράδεκτη στάση που εξακολουθεί να κρατάει η κυβέρνηση, απέναντι στους απολυμένους του ΙΚΑ στην Εύβοια.
Μαρία Γιαμά, Πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Εύβοιας
Μαρία Γιαμά, Πρόεδρος του ΝΤ ΑΔΕΔΥ Εύβοιας

Το Νομαρχιακό Τμήμα της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση της Κυβέρνησης, η οποία εξακολουθεί να εμπαίζει τους απολυμένους συναδέλφους μας στο ΙΚΑ-επιτυχόντες του διαγωνισμού ΑΣΕΠ 9Κ/2008- καθώς και τους αδιόριστους-επιτυχόντες της προκήρυξης ΑΣΕΠ 8Κ/2008.

Σε ένα ΙΚΑ που "διαλύεται", εξαιτίας της σοβαρότατης έλλειψης προσωπικού, γεγονός που προκαλεί την δικαιολογημένη αντίδραση εκατομμυρίων ασφαλισμένων που περιμένουν να εξυπηρετηθούν, έρχεται να προστεθεί  το γεγονός των απολύσεων 450 περίπου επιτυχόντων του διαγωνισμού 9Κ/2008. 
Σε τοπικό επίπεδο, οι απολύσεις 9 ατόμων (6 στη Χαλκίδα, 1 στο Αλιβέρι και 2 στην Ιστιαία) δημιουργούν ακόμα πιο εκρηκτικές καταστάσεις σε ότι αφορά τους υπαλλήλους, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στον όγκο των υποθέσεων που εκκρεμούν, αλλά και τους πολίτες που δεν εξυπηρετούνται.

Το Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Εύβοιας θεωρεί ότι δεδομένων των ήδη αυξημένων αναγκών του ΙΚΑ σε προσωπικό, είναι άκρως επιβεβλημένη τόσο η επανατοποθέτηση των απολυμένων συναδέλφων μας - επιτυχόντων της προκήρυξης ΑΣΕΠ 9Κ/2008 όσο και ο άμεσος διορισμός των επιτυχόντων της προκήρυξης ΑΣΕΠ 8Κ/2008.

Στηρίζει και συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στο ΙΚΑ, και καλεί τους συναρμοδίους Υπουργούς να τηρήσουν επιτέλους τα υποσχεθέντα και να δώσουν άμεσα  οριστική λύση.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας