Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου και ο Δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, εξέδωσαν νεότερη ανακοίνωση σχετικά με την απόφαση του δικαστηρίου για την ολιγοήμερη καθυστερημένη εντολή κλεισίματος του καταστήματος στην Κύμη, όπου λίγες μέρες πρίν ο ιδιοκτήτης του συνελήφθη για την υπερβολική ένταση της μουσικής στον χώρο της επιχείρησης του.
Δημήτρης Θωμάς
Δημήτρης Θωμάς

Τον Απρίλη του 2007 το Αστυνομικό Τμήμα Κύμης ειδοποίησε τον Δήμο Κύμης ότι κατάστημα «Καφέ» της πόλεως είχε τρεις παραβάσεις σε σχέση με την λειτουργία των μουσικών του οργάνων.

Λόγω της υπεραπασχόλησης εκείνη την χρονική περίοδο των υπηρεσιών του Δήμου και με την προετοιμασία της διοργάνωσης της «Ανάβασης Κύμης», ο Δήμος σφράγισε το κατάστημα στο τέλος Μαΐου. Δηλαδή με καθυστέρηση 20 ημερών από την προθεσμία που προβλέπει η  σχετική Νομοθεσία.

Το δικαστήριο στις 12/2/2012 έκρινε πρωτόδικα ότι η ολιγοήμερη αυτή καθυστέρηση στην σφράγιση του καταστήματος συνιστά παράβαση καθήκοντος του Δήμαρχου, παρά το γεγονός ότι η οριζόμενη προθεσμία από το Νόμο είναι ενδεικτική και όχι αποκλειστική.

Εναντίον της απόφασης ασκήθηκε έφεση.
    
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΜΗΣ – ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Γ. ΘΩΜΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας