Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Αίτηση στον Υπουργό Εσωτερικών Ευρυπίδη Στυλιανίδη, κατέθεσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος, με κύριο θέμα την «Διαγραφή προστίμων σε πρατήρια υγρών καυσίμων στη Χαλκίδα». 
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.
Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος.

Οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, πραγματοποιούν ελέγχους σε πρατήρια υγρών καυσίμων στο νομό Ευβοίας, διαπιστώνουν παραβάσεις και επιβάλουν πρόστιμα. Στις 20/02/2013 βάσει δημοσιογραφικών πληροφοριών έγινε δημόσια γνωστή η διαγραφή προστίμων που είχαν επιβληθεί σε πρατήρια υγρών καυσίμων της περιοχής του Δήμου Χαλκίδας, για τις οποίες η Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση. Επειδή όπως είναι φυσιολογικό οι πολίτες της Εύβοιας επιθυμούν να γνωρίζουν εάν κάποιοι επαγγελματίες παρανομούν εις βάρος τους και διότι το όνομα κάποιου πρατηρίου που ακούσθηκε στην εκπομπή είναι βασικός προμηθευτής των οχημάτων του ΚΤΕΛ Ευβοίας,

Παρακαλείσθε να καταθέσετε στο σώμα τα ακόλουθα έγγραφα:

1) Κατάλογο των πρατηρίων υγρών καυσίμων της Εύβοιας στα οποία έχουν επιβληθεί πρόστιμα για ελαττωματικές – «πειραγμένες» αντλίες κατά την περίοδο της παρούσας θητείας της διοίκησης της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

2) Τις εκθέσεις ελέγχου των επιτροπών των υπηρεσιών της περιφέρειας όπου διαπιστώθηκαν οι ανωτέρω παραβάσεις.

3) Τις αποφάσεις επιβολής προστίμου για τις παραβάσεις αυτές.

4) Τις αποφάσεις της Επιτροπής Εμπορίου της Περιφέρειας και τα πρακτικά με το σκεπτικό των αποφάσεων αυτών για τις περιπτώσεις όπου μειώνονται ή διαγράφονται πρόστιμα.

5) Τις αποφάσεις Περιφερειάρχη ή του εξουσιοδοτημένου Αντιπεριφερειάρχη με το σκεπτικό τους, για τις αντίστοιχες περιπτώσεις όπου μειώνονται ή διαγράφονται πρόστιμα.

Αθήνα, 21 Φεβρουαρίου 2013

Ο αιτών βουλευτής

ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας