Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πριν από λίγες μέρες πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δήμου Ερέτριας, της  επιβλέπουσας υπηρεσίας ΔΕΥΑ Χαλκίδας και της αναδόχου εταιρείας «ΤΕΚΑΛ Α.Ε», για την ημερομηνία έναρξης του έργου «Δίκτυα Αποχέτευσης οικισμών Αμαρύνθου και Γυμνού».
Ο Δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας
Ο Δήμαρχος Ερέτριας Βασίλης Βελέντζας

Σύσκεψη για τη ρύθμισης των τελευταίων λεπτομερειών και τον καθορισμό της ημερομηνίας έναρξης του έργου «Δίκτυα Αποχέτευσης οικισμών Αμαρύνθου και Γυμνού», πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες μεταξύ του κύριου του έργου Δήμου Ερέτριας, της δικαιούχου και επιβλέπουσας υπηρεσίας ΔΕΥΑ Χαλκίδας και της αναδόχου εταιρείας «ΤΕΚΑΛ Α.Ε». Παρόντες στη σύσκεψη ήταν ο δήμαρχος Ερέτριας κ. Βασίλης Βελέντζας, ο Διευθυντής Τεχνικών Υπηρεσιών της ΔΕΥΑΧ κ. Νίκος Παλαιολόγος και ο διευθύνων σύμβουλος της αναδόχου εταιρείας, κ. Παναγιώτης Ψαλτάκος.

Συγκεκριμένα, οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου από την παραλιακή οδό της Αμαρύνθου και σχεδόν ταυτόχρονα από το κέντρο του Γυμνού, ενώ προβλέπεται να αποπερατωθούν στις εν’ λόγω περιοχές πριν από το Καλοκαίρι.

Επίσης, σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του δημάρχου Ερέτριας στην οποία συμμετείχαν στελέχη της τεχνικής υπηρεσίας του Δήμου και της αναδόχου εταιρείας, με την συμμετοχή του δημάρχου Ερέτριας και του Διοικητού της Τροχαίας Χαλκίδος κυρίου Κωνσταντίνου Αργύρη, αποφασίσθηκαν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις καθώς και η εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, από τις οδούς που θα υλοποιείται το έργο.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας