Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Γιάννης Σιαγιάννης, Δημοτικός Σύμβουλος του δήμου Κύμης-Αλιβερίου και επικεφαλής της παράταξης «ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ», καταγγέλει το οικολογικό έγκλημα που συντελείται εδώ και δυο μέρες στην χωματερή του Αλιβερίου Ευβοίας.
Οικολογικό έγκλημα στην χωματερή Αλιβερίου
Οικολογικό έγκλημα στην χωματερή Αλιβερίου

Επί δυο ημέρες (και σήμερα!) στην σε απαράδεκτη κατάσταση χωματερή του Αλιβερίου, σωρεύεται και επικίνδυνη για την Δημόσια υγεία Λυμματολασπη, του σε κακή λειτουργία και «φρακαρισμενου» Βιολογικού Καθαρισμού.

Δυο φορτηγά χθες και σήμερα ανεξέλεγκτα και χωρίς μέτρο προστασίας αποθέτουν την επικίνδυνη Λυμματολασπη άτακτα στην χωματερή.

Είναι τέτοια η εγκληματική αδιαφορία και η προκλητική προχειρότητα, που τέτοια μεγάλη ποσότητα ρέει ανενόχλητη και στα επικλινή εδάφη εκτός χωματερής. Εκεί όπου πλήθος ζώων οργανωμένης η μη κτηνοτροφίας βρίσκει τη τροφή του !

Ο Δήμος Κύμης-Αλιβερίου με εντολή του οποίου τα δυο φορτηγά απ’ την Αμάρυνθο προκαλούν αυτήν την οικολογική καταστροφή έχει τεράστιες πολιτικές και ποινικές ευθύνες.

Οι ελεγκτικοί μηχανισμοί της πολιτείας θα πρέπει να παρέμβουν και αυτεπάγγελτα.

Σημειώνουμε ότι μέσα στις άμεσες ενέργειες μας ήταν και η ενημέρωση του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου, καθώς και άλλων θεσμικών φορέων.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας