Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Χαράλαμπος Καραβάς, γραμματέας της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Ευβοίας, ευχαριστεί όλους τους νέους και τις νέες του κινήματος που προσήλθαν την Κυριακή, στο συνέδριο αντιρποσώπων του ΠΑΣΟΚ.
Μπάμπης Καραβάς
Μπάμπης Καραβάς

Θέλω μέσα από την κάρδια μου να ευχαριστήσω όλους τους νέους και τις νέες του κινήματος που την Κυριακή προσήλθαν στις κάλπες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων στο συνέδριο .

Η εκλογή 22 νεολαίων στο συνέδριο του Πα.σο.κ. και 31 νεολαίων στο συνέδριο της νεολαίας αποδεικνύει για ακόμη μιας φορά ότι η Νεολαία Πα.σο.κ Εύβοιας ήταν και παραμένει από τις πιο ισχυρές πανελλαδικά.

Σε συνθήκες εκλογικής συρρίκνωσης του πολιτικού μας φορέα, του ΠΑΣΟΚ, μετά από τα εκλογικά αποτελέσματα τόσο της 6ης Μαΐου όσο και της 17ης Ιουνίου 2012, η Νεολαία ΠΑΣΟΚ πρέπει να αποτελέσει το πολιτικό όχημα, που θα δώσει τον αγώνα να ξανακερδίσει η Παράταξη μας την εμπιστοσύνη κυρίως της Νέας Γενιάς και να εμπνεύσει τους νέους ανθρώπους, που θέλουν να μείνουν στην χώρα μας και να χτίσουν την Ελλάδα της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας.

Για την ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΑΣΟΚ ΕΥΒΟΙΑΣ

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΡΑΒΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας