Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Λόγω της θετικής ανταπόκρισης που γνώρισε το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών της Αντιδημαρχίας Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, συνεχίζονται οι αιτήσεις για εξέταση και άλλων 50 γυναικών.
Ο Γ.Βοσκός
Ο Γ.Βοσκός

Ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση γνωρίζει το πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών που παρέχει η Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων & Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Σύλλογο Φίλων Ογκολογικού Νοσοκομείου «Οι Άγιοι Ανάργυροι».

Μέχρι σήμερα, έχουν εξεταστεί 4 25μελείς ομάδες γυναικών ενώ ήδη έχει προγραμματιστεί για αύριο (Παρασκευή, 1 Μαρτίου) η εξέταση της 5ης 25μελούς ομάδας γυναικών.

Σημειώνεται ότι από τις μέχρι τώρα προληπτικές μαστογραφίες έχουν υπάρξει περιπτώσεις με ευρήματα που έχρηζαν αντιμετώπισης.

Επιπρόσθετα, μπρος στο ενδιαφέρον που υπάρχει και μετά από προσπάθειες του αρμόδιου αντιδημάρχου – γιατρού Γιώργου Βοσκού, εξασφαλίστηκε μεγαλύτερη προσβασιμότητα στο πρόγραμμα δωρεάν μαστογραφιών και συγκεκριμένα για την προληπτική εξέταση ακόμη 50 γυναικών (άπορες και ανασφάλιστες, ηλικίας 40-69 ετών).

Έτσι, οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να συνεχίσουν να απευθύνονται στον αντιδήμαρχο Υγείας, Γιώργο Βοσκό, στα τηλέφωνα 22210-85008 και 697-7296005 για τον προγραμματισμό της μαστογραφίας τους.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας