Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Για δυο συνεχόμενες Τετάρτες, μαθητές της Γ' τάξης Γυμνασίου του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας, πραγματοποιήσαν στα πλαίσια του μαθήματος Επαγγελματικού Προσανατολισμού, επίσκεψη στο εργοστάσιο της 3Ε στο Σχηματάρι Βοιωτίας. 
Επίσκεψη μαθητών 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας στο εργοστάσιο της COCA-COLA
Επίσκεψη μαθητών 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας στο εργοστάσιο της COCA-COLA

Σας ενημερώνουμε ότι αντιπροσωπεία 80 μαθητών του 4ου Γυμνασίου Χαλκίδας της Γ΄ Τάξης, μαζί με έξι συνοδούς καθηγητές, τους: Σπυροπούλου Μ. – Δεμίρογλου Ε. – Λάλου Κ. – Δούνα Θ. – Σκυλογιάννη Α. – Πάζιο Γ. και τον διευθυντή του σχολείου κ Καπεντζώνη Α. , επισκέφθηκαν την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 και σήμερα Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013 από τις 09:30 έως 13:00, ανά δυο τμήματα, στα πλαίσια του μαθήματος του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού, το Εργοστάσιο της 3Ε στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Οι μαθητές ξεκίνησαν την επίσκεψη τους με μια γενική ενημέρωση ( σε μια ανακαινισμένη αίθουσα που θύμιζε έντονα το χώρο που πάλαι ποτέ παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά το γνωστό αναψυκτικό ως ποτό ), για τις εργασίες που επιτελούνται στο συγκεκριμένο εργοστάσιο και τα προϊόντα που παράγονται σε μια ιστορική αναδρομή για τον Ελληνικό χώρο. Επιπλέον τους έγινε η σχετική επίδειξη των προϊόντων παραγωγής.

Στη συνέχεια ξεκίνησε η περιοδεία τους στους χώρους εργασίας του εργοστασίου με πολύ μεγάλη προσοχή από όλους, για λόγους ασφάλειας. Επισκέφθηκαν τους κύριους χώρους αποθήκευσης των βασικών υλών παραγωγής ( υγρών κ στερεών ), τις γραμμές κατασκευής των διαφόρων υλικών συσκευασίας, την περιοχή των αυτόματων συστημάτων κατασκευής - επεξεργασίας – συσκευασίας και ολοκλήρωσης των διαφόρων προϊόντων. Έγινε διεξοδική ανάλυση της λειτουργίας των κυρίων και βοηθητικών μηχανών του εργοστασίου, του αυτοματισμού και παρακολούθησαν την όλη γραμμή παραγωγής των προϊόντων από την αρχή έως το τέλος. Οι υπεύθυνοι του εργοστασίου απάντησαν σε όλες τις απορίες των μαθητών, τόσο σε ότι αφορά την παραγωγή προϊόντων όσο και τις συνθήκες εργασίας. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν την ανακατασκευασμένη μονάδα του βιολογικού καθαρισμού και την μικρή τεχνητή λίμνη με νερά από το βιολογικό καθαρισμό στην οποία υπήρχαν αρκετά ψάρια σε διάφορα μεγέθη, στοιχείο της καθαρότητας του νερού που προκύπτει από τον βιολογικό καθαρισμό των αποβλήτων, αλλά και της ευαισθησίας που επιδεικνύει η εταιρεία προς το περιβάλλον γενικότερα.

Τέλος στους μαθητές δόθηκαν διάφορα προϊόντα από αυτά που παράγονται στο εργοστάσιο καθώς και αναμνηστικά της επίσκεψης. Η άριστη και καλά οργανωμένη ενημέρωση και ξενάγηση εκ μέρους των υπευθύνων , ευχαρίστησε και ενθουσίασε τους μαθητές οι οποίοι αποχώρησαν με θετικές εντυπώσεις από την επίσκεψη αυτή. Οι μαθητές όμως, πριν αποχωρήσουν, επέδωσαν ένα αναμνηστικό προς την Διοίκηση του Εργοστασίου, έβγαλαν αρκετές φωτογραφίες και δέχθηκαν τα συγχαρητήρια του προσωπικού για την απολύτως πειθαρχημένη και συγκροτημένη παρουσία τους.

Οι συνοδοί καθηγητές αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν το προσωπικό του εργοστασίου για την ζεστή φιλοξενία τους και ιδιαιτέρως τις κυρίες Μετοχιάτη Γ. και Καλαμακίδη – Παππά Α. για την άψογη ενημέρωση.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΚΑΠΕΝΤΖΩΝΗΣ ΑΝΔΡΕAΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας