Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του ο Δήμος Χαλκιδέων, γνωστοποιεί την εφαρμογή των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων από χθες, Παρασκευή 1 Μαρτίου.
Σταθμός ΤΑΞΙ Βενιζέλου(Φίλωνος-Παπαναστασίου)
Σταθμός ΤΑΞΙ Βενιζέλου(Φίλωνος-Παπαναστασίου)

Στο πλαίσιο της σταδιακής εφαρμογής των προβλεπόμενων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων του κέντρου της πόλης [όπως αυτές περιγράφονται στην κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εγκριθεί -με την απόφαση αρ. 163/2012- από το Δημοτικό Συμβούλιο] και μετά την τοποθέτηση των ανάλογων σημάνσεων:

1) Από σήμερα (Σάββατο, 2 Μαρτίου)

Η οδός Κριεζώτου, στο τμήμα της μεταξύ Συγγρού και Καραμουρτζούνη, αντιδρομήθηκε, με φορά κίνησης πλέον από την Καραμουρτζούνη προς τη Συγγρού και κατ’ επέκταση, προς τη Μπαλαλαίων. Αντίστοιχα, τα οχήματα που εισέρχονται από Βενιζέλου στη Συγγρού, κινούνται πλέον υποχρεωτικά προς τη Μπαλαλαίων.

2) Ενώ από χθες (Παρασκευή, 1 Μαρτίου)

Καταργήθηκε ο επί της λεωφόρου Βενιζέλου (στο ρεύμα καθόδου της λεωφόρου, από την Παπασκιαδά έως και την Αρεθούσης, δεξιά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων) σταθμός ταξί. Στο χώρο που απελευθερώθηκε, επιτρέπεται πλέον η στάθμευση των οχημάτων.

Αντί του καταργηθέντος, χωροθετήθηκαν και λειτουργούν δύο νέοι σταθμοί ταξί:

α) στην οδό Κριεζώτου, στο τμήμα από Αρεθούσης έως Νεοφύτου (αριστερά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων), με 10 θέσεις.

β) στη λεωφόρο Βενιζέλου, στο τμήμα από Φίλωνος έως Παπαναστασίου (στο ρεύμα ανόδου, δεξιά κατά τη φορά κίνησης των οχημάτων), με 13 θέσεις.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Υπενθυμίζεται δε ότι, από την επόμενη Παρασκευή, 8 Μαρτίου: Η οδός Δρακοπούλου (μέχρι σήμερα, διπλής κατεύθυνσης σε τμήματά της) καθορίζεται ως μονόδρομος, με φορά κίνησης από τη Γιαννίτση προς τη Ρεγγούκου (της οποίας πλέον θα αποτελεί τον αντίδρομο).
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας