Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Σε μια προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ευβοίας, έδωσε την ευκαιρία σε Δημοτικά και Νηπιαγωγεία να φυτεύσουν 560 δέντρα σε σχολικές αυλές.
Εκπαιδευτικοί φυτεύουν μια απολλώνια δαφνη στην αυλη του 12ου Δ.Σχ. Χαλκίδας στο πλαίσιο του σεμιναρίου -Αυλή του σχολείου,η αυλή των θαυμάτων
Εκπαιδευτικοί φυτεύουν μια απολλώνια δαφνη στην αυλη του 12ου Δ.Σχ. Χαλκίδας στο πλαίσιο του σεμιναρίου -Αυλή του σχολείου,η αυλή των θαυμάτων

Στην προσπάθεια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπ/σης Εύβοιας στο πλαίσιο του πιλοτικού εκπαιδευτικού προγράμματος «Αυλή του σχολείου, η αυλή των θαυμάτων» με πρωτοβουλία και το συντονισμό της υπεύθυνης Θάλειας Καλαμπαλίκη έδωσε την ευκαιρία σε Νηπιαγωγεία και Δημοτικά σχολεία να φυτεύσουν 560 δέντρα στις σχολικές αυλές.

Τα φυτά προσφέρθηκαν για την υποστήριξη των στόχων του παιδαγωγικού προγράμματος από το Βοτανικό Κήπο του Πανεπιστημίου Αθηνών Ι. & Α. Ν. Διομήδους με τη φροντίδα της προϊσταμένης του Ειρήνης Βαλλιανάτου , μεταφέρθηκαν στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας με ενέργειες του Αντιδήμαρχου Έργων Βασίλη Καθαροσπόρη και μοιράστηκαν στα σχολεία με ευθύνη των Διευθυντών των σχολικών μονάδων.

Σημειώνεται ότι η συνεργασία του Βοτανικού κήπου και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Εύβοιας θα συνεχιστεί μέσα από το εθνικό δίκτυο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης «το σποράκι πηγή ζωής» που συντονίζεται από το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Λαυρίου και στο οποίο συμμετέχουν σχολεία της Εύβοιας.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας