Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Χαλκίδα, με κύριο θέμα το επιχειρείν στην Ελλάδα. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Σίμος Κεδίκογλου.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Σίμος Κεδίκογλου στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο η εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στη Χαλκίδα, με κύριο θέμα το επιχειρείν στην Ελλάδα, παρουσία του κυβερνητικού εκπροσώπου κ. Σίμου Κεδίκογλου.

Στην αρχή της ομιλίας του ο κ. Σίμος Κεδίκογλου, αναφέρθηκε στο φλέγον ζήτημα του ΤΕΙ Χαλκίδας,και ανακοίνωσε ότι η έδρα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας έρχεται στη Χαλκίδα και το τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων θα είναι στο μηχανογραφικό ενώ γίνεται μια ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια μεταξύ του κυβερνητικού εκπροσώπου και του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ για να παραμείνει ανοιχτό το Τμήμα Αυτοματισμού του ΤΕΙ Χαλκίδας.

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του είναι το ακόλουθο:

«Εδώ είναι δυο οργανισμοί που σας έχω στην καρδιά μου. Η ΟΝΕΕΔ και το Επιμελητήριο Ευβοίας και χαίρομαι που παντρεύονται οι νέοι με την επιχειρηματικότητα. Καλό το σχέδιο «Αθηνά» αλλά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν συν Αθηνά και χείρα κίνει και μπορεί να γίνει καλύτερο.

Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η Διοίκηση Επιχειρήσεων θα είναι στο μηχανογραφικό και η έδρα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας έρχεται στη Χαλκίδα. Θέλω πάντα να είμαι ειλικρινής απέναντι σας γιατί το θέμα του αυτοματισμού είναι πιο σύνθετο, γιατί κλείνουν τις σχολές αυτές σε όλη την Ελλάδα, οπότε εδώ μαζί με τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ θα καταβάλλουμε μια ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια.

Γνωρίζω πολύ καλά την παράδοση του τμήματος Αυτοματισμού στο ΤΕΙ της Χαλκίδας, πρέπει να μείνει ανοιχτό, δεν γνωρίζω με ποιο σκεπτικό αποφάσισαν την κατάργηση όλων αυτών των σχολών σε όλη την Ελλάδα. Αυτό είναι κάτι το οποίο μένει ακόμα να παλέψουμε.

Αλλά κρατήστε αυτά που σας είπα.

Η Διοίκηση Επιχειρήσεων πραγματικά έχει και υψηλή βάση εισαγωγής και πολύ καλές εγκαταστάσεις και πολύ καλή παράδοση εισαγωγής στην αγορά εργασίας, από τους αποφοίτους της. Εκεί πέρα το πετύχαμε.

Και η έδρα του ΤΕΙ Στερεάς Ελλάδας θα πάει εκεί που πρέπει να είναι, στο πολυπληθέστερο ΤΕΙ της Στερεάς Ελλάδας στη Χαλκίδα δηλαδή στα Ψαχνά για να είμαστε ακριβέστεροι».




Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας