Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο Άγγελος Μαργέλης με επιστολή του, εκφράζει την απογοήτευση του, για την απουσία της αντιπολίτευσης από την έκτακτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, με θέμα τα οικονομικοτεχνικά του ιδρύματος Γ. Ν. Παπανικολάου.
Απούσα η αντιπολίτευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης
Απούσα η αντιπολίτευση από το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης

Έκτακτη σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα τα οικονομικοτεχνικά του Ιδρύματος Γ.Ν.Παπανικολάου. Ποιοι την προκάλεσαν; Σχεδόν το σύνολο της αντιπολίτευσης του Δήμου, δηλαδή οι κύριοι Μπενάκης, Κούκης, Σαγιάννης, Βαρδακώστας, Μπελιάς, Μούντριχας, Φραγκούλης, Μπάνος, Λύκος και Κότσαρης.

Χώρος το Δημοτικό Κατάστημα στην Κύμη, όπου και τα αρχεία, όπου και η έδρα του ιδρύματος. Χρόνος ; Η ημέρα της γυναίκας που πολλές οφείλουν τη ζωή τους στο Γ. Ν. Παπανικολάου. Παρόντες; Όλοι όσοι δεν είχαν ζητήσει την έκτακτη σύγκλιση, καθώς και οι προϊστάμενοι της τεχνικής υπηρεσίας, της οικονομικής υπηρεσίας, ακόμα και ο εργολάβος που είχε εκτελέσει το έργο, έχοντας σε ετοιμότητα έγραφα και στοιχεία, ώστε να είναι σε θέση να απαντήσουν σε οποιοδήποτε αίτημα των αιτούντων την σύγκλιση του συμβουλίου.

Απόντες; Όσοι ζήτησαν την σύγκλιση. Δεν ξανάγινε! Δεν ξανάγινε!

Έχουν κάποιο λόγο και δεν ήρθαν; Καλά οι ομοϊδεάτες του κ. Μπελιά, μετά την καμπάνα του δικαστηρίου είχαν κάποιο λόγο, οι άλλοι; Γιατί; Τους ενοχλεί ότι το συμβούλιο έγινε στην Κύμη; Στην ιστορική έδρα του Δήμου; Στην πατρίδα του Παπανικολάου; Οι μήπως γιατί εάν είχαν έρθει θα έχαναν τους «βαρβάρους» και τι θα έκαναν μετά; Τι θα έλεγαν; Ξέρουν κάτι που δεν το ξέρουμε εμείς, οι άσχετοι που ζούμε δίπλα στο σπίτι του Ευεργέτη της ανθρωπότητας; Γιατί δεν ήρθαν να τα βγάλουν στη φόρα να τα μάθουμε και εμείς;

Τέλος πάντων. Όσοι έλαβαν τον λόγο δεν άφησαν αμφιβολίες για τίποτε και αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για τον σύμβουλο της αντιπολίτευσης κ.Ευάγγελο Χουλιαρά που παρευρέθει χωρίς να έχει συνυπογράψει το αίτημα για την έκτακτο σύγκλιση του ΔΣ, καθώς και τον εργολάβο κ.Ν. Παππά, που προσήλθε προκειμένου να αντιμετωπίσει τους επικριτές του πρόσωπο με πρόσωπο.

Άντε να δούμε που το πάνε. Λυπάμαι μόνο γιατί μερικοί σύμβουλοι, που εκτιμώ με απογοήτευσαν.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας