Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Δήμος Κύμης- Αλιβερίου κατακρίνει την απουσία της αντιπολίτευσης από το έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο η ίδια ζήτησε, την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013.
Ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς.
Ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς.

Την Παρασκευή 8/3/2013 πραγματοποιήθηκε στην Κύμη έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο το οποίο ζήτησε με αίτησή της την Παρασκευή 1/3/2013 το σύνολο σχεδόν της αντιπολίτευσης του Δήμου (κ.κ.Μπενάκης, Βαρδακώστας, Καράπα, Μούντριχας, Μπελιάς, Κούκης, Μπάνος, Φραγκούλης, Σαγιάννης, Κότσαρης, Λύκος), ενώ δεν είχαν προσυπογράψει οι κ.κ. Χουλιαράς και Μιχαήλ.

Το θέμα αφορούσε λειτουργικά, οικονομικά, τεχνικά και άλλα θέματα σε σχέση με το Ινστιτούτο Γ.Ν.Παπανικολάου. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Ποθητάκης συγκάλεσε νομότυπα το σώμα, ως όφειλε, εντός των προβλεπομένων προθεσμιών στο Δημοτικό Κατάστημα Κύμης όπου και η έδρα του Ινστιτούτου, ώστε να είναι προσβάσιμα τα αρχεία τα οποία είχαν ζητηθεί στην αίτηση.

Για τον ίδιο λόγο παρευρίσκονταν στη συνεδρίαση η προϊσταμένη της Τ.Υ. του Δήμου κα Σκιάνη και η υπάλληλος της Ο.Υ.του Δήμου κα Παπαβρόντου. Επίσης σύμφωνα με το αίτημα της αντιπολίτευσης, είχε κληθεί εκπρόσωπος της ΤΥΔΚ ο οποίος δεν παρέστη.

Οι δημοτικοί σύμβουλοι των συνδυασμών της αντιπολίτευσης που συγκάλεσαν το συμβούλιο επιδεικνύοντας μεγάλη ανευθυνότητα, απαξίωση προς τους θεσμούς και τους δημότες που προσήλθαν για να παρακολουθήσουν και κατανοώντας την αδυναμία τους να διαχειριστούν τόσο σοβαρά θέματα, παρότι ήταν στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία, φυγομάχησαν και δεν προσήλθαν στο δημοτικό συμβούλιο που οι ίδιοι προκάλεσαν.

Απόδειξη της σοβαρότητας με την οποία αντιμετωπίζουν σημαντικά θέματα όπως το Ινστιτούτο Παπανικολάου, πόσο αναγνωρίζουν την προσφορά του μεγάλου επιστήμονα, ευεργέτη της ανθρωπότητας και δη της γυναίκας, την οποία την ίδια ημέρα τιμούσαμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παραβρέθηκε από την αντιπολίτευση μόνον ο δημοτικός σύμβουλος κ. Χουλιαράς Βαγγέλης.

Η δημοτική αρχή του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου, είναι υποχρεωμένη να καταγγείλει τη στάση αυτών των δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης, στάση η οποία εμπαίζει, προσβάλει και απαξιώνει θεσμούς και πρόσωπα, άγνωστο για ποιους λόγους και με ποιες σκοπιμότητες.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Κουμπί της (12/3/2013 6:53:02 πμ)
Πρόσεχε Δημητρακη μην κανείς κάποια στιγμή παρέα του Βασίλη και του Ακη!
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας