Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ευβοίας, τονίζει την δικαίωση του για το σκάνδαλο που συντελέστηκε στην ΔΕΗ Αλιβερίου.
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας κος Μπασινάς
Ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας κος Μπασινάς

Από την αρχή της κατασκευής της μονάδας Φυσικού Αερίου, είχε τονιστεί από όλους τους συνδικαλιστικούς φορείς ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ - Εργατικό Κέντρο Ν.Ευβοίας – ΣωματείοΕργαζομένων ΑΗΣ Αλιβέρι κ.λ.π., το μέγεθος του σκανδάλου που συντελούταν.

Γι αυτό είχαν γίνει και δύο ευρύτερες συσκέψεις στο χώρο του ΑΗΣ Αλιβερίου, με συμμετοχή σχεδόν όλων των εμπλεκομένων φορέων, όπου είχαν ειπωθεί τα γεγονότα όπως είχαν.

Μέσα στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις ήταν και η συμβολική κατάληψη, που έγινε στον ΑΗΣ Αλιβερίου, στον τοπικό Διευθυντή από το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας και το Σωματείο εργαζομένων του χώρου αλλά και οι αντίστοιχες κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ.

Δυστυχώς δικαιωθήκαμε και το σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια, με την επιβάρυνση του Ελληνικού Δημοσίου να φτάνει στα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Την ίδια ώρα το χαράτσι της ΔΕΗ θα συνεχισθεί να επιβάλλεται στον Ελληνικό Λαό, που τον έχουν οδηγήσει στην φτώχια και την ανέχεια.

Η Δικαιοσύνη πρέπει να οδηγήσει όλους αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επαίσχυντη σύμβαση αλλά και σε αυτούς που επωφελήθηκαν με δόλιο τρόπο.

Για το Εργατικό Κέντρο Εύβοιας
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας