Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Βουλευτή Ευβοίας Βαγγέλη Αποστόλου και Μιχάλη Κριτσωτάκη, χθες Δευτέρα 11 Μαρτίου στην Κάρυστο Ευβοίας.
Β. Αποστόλου Μ. Κριτσωτάκης στην ομιλία τους στην Κάρυστο
Β. Αποστόλου Μ. Κριτσωτάκης στην ομιλία τους στην Κάρυστο

Οι βουλευτές Βαγγέλης Αποστόλου συντονιστής θεμάτων αγροτικής ανάπτυξης και Μιχάλης Κριτσωτάκης, συντονιστής του τομέα τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ επισκέφτηκαν τη Καρυστία στη Νότια Εύβοια. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους συναντήθηκαν με πολίτες της περιοχής, άνεργους, εργαζόμενους, αγρότες και απασχολούμενους στο τομέα του τουρισμού.

Το βράδυ σε συγκέντρωση μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στη Κάρυστο ανάπτυξαν τις προσεγγίσεις του κόμματος για τα θέματα της τοπικής ανάπτυξης της περιοχής, τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τις δυνατότητες ανάπτυξης της. Στάθηκαν αναλυτικά στις δυσκολίες του κόσμου της εργασίας της Καρυστίας που πλήττεται δραματικά από τις επιπτώσεις της νέο φιλελεύθερης πολιτικής και των μνημονίων και αναφέρθηκαν ειδικότερα σε θέματα ανασυγκρότησης του αγροτικού χώρου, του κλάδου διατροφής και του τουριστικού τομέα.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο όραμα του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ για τον αγροτικό χώρο: «Την αντιμετώπιση της συντηρητικής πολιτικής και των ανεξέλεγκτων αγορών στον αγροτοδιατροφικό τομέα με στόχο την ανατροπή του σημερινού παραγωγικού και διατροφικού μοντέλου και την εδραίωση ενός νέου, που θα βασίζεται στην αειφόρο ανάπτυξη, την αντιμετώπιση της τροφής ως κοινωνικό αγαθό, τη προστασία και στήριξη των μικρομεσαίων παραγωγών, την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ασθενέστερων στρωμάτων, την κοινωνική αλληλεγγύη, τη διαφύλαξη του περιβάλλοντος, τη προστασία των καταναλωτών και την ενεργητική συμμετοχή στη διαμόρφωση πολιτικών ενός προοδευτικού κινήματος παραγωγών και καταναλωτών».

Ο Μιχάλης Κριτσωτάκης, μεταξύ άλλων επεσήμανε τις δυνατότητες για τη τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, που απέχει ελάχιστα από το τεράστιο πληθυσμιακό σύμπλεγμα της Αθήνας, το αεροδρόμιο και που ενώνει ουσιαστικά δύο θάλασσες, τον Ευβοϊκό και το Αιγαίο.

Οι βουλευτές απάντησαν σε ερωτήσεις των παραβρισκόμενων και συζήτησαν μαζί τους για την αναγκαιότητα βελτίωσης της οργάνωσης και ενδυνάμωσης του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας