Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με άρθρο του ο Μπάμπης Γκαρούτσος, εκφράζει την άποψη του για την πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνηση.
Μπ.Γκαρούτσος
Μπ.Γκαρούτσος

Με πονηρό , πανούργο , εξευτελιστικό τρόπο οι πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης , είναι πολιτικές πως η γάτα θα φάει το ποντίκι.

Με φόρο υψηλό και με στάσιμη έως μηδενική ανάπτυξη, απλά μας δηλώνουν ότι τα μέτρα είναι ταφόπλακα του Ελληνικού Έθνους, η κότα με τα χρυσά αυγά θέλουν να την βάλουν στο δικό τους κοτέτσι, να την αναγκάσουν ξεπουπουλιάζοντας και τρομοκρατώντας να μπει.

Μια άποψη που σε κάνει να τρομάζεις είναι ότι οι πολιτικοί γνωρίζουν ότι όλα γίνονται με κακό σκοπό από την τάχα δανειστική επίβλεψη, αλλά σαν σωστοί καρεκλοκένταυροι και δωσίλογοι το αποσιωπούν.

Άνθρωποι ανέντιμοι αποδείχτηκαν οι πολιτικοί μας , τώρα που η εποχή μας δεν έχει πολιτικά χρώματα απλά μνημονικά – ήρεμα μνημονικά-χαλαρά αντιμνημονιακά -σκληρά αντιμνημονιακά κόμματα όλοι νοιάζονται πως θα κοροϊδέψουν τον λαό πως θα τον παραπλανήσουν για να έχουν μια θέση στην κοινοβουλευτική δικτακτορία που μας έχουν επιβάλει.

Στο όνομα της δημοκρατίας κήδεψαν την δημοκρατία

Δημοκρατία με ΜΑΤ με εξαθλίωση του πολίτη με χιλιάδες νεόπτωχους και άνεργους , με τον πολίτη απλή μαριονέτα μα σάπιο σχοινί έτοιμο να σπάσει.

Είμαστε όλοι η πλειοψηφία δηλαδή κατά φασιστικών πολιτικών και σχηματισμών , αλλά πώς να πουν φασίστες και να κατακρίνουν τέτοιους συνδυασμούς οι κοινοβουλευτικοί φασίστες που κυβερνούν εμάς και μας οδηγούν σαν κράτος στον αφανισμό.

Ο πρωθυπουργός είπε εχτές «να μην λέμε μόνο λόγια να τα εννοούμε και τα εννοούμε» τι εννοείται κύριε Σαμαρά ποια λόγια και ποια αξιοπιστία, μιλάει με μάγκικο στιλ πολλές φορές λαϊκό στιλ , για να δείξει αδέσμευτός και πατριώτης.

Ένας πρωθυπουργός copy paste πολιτικών από την προηγούμενη κυβέρνηση , σε όλα ναι εκείνοι σε όλα ναι αυτός, γνωρίζουν ότι είναι η ταφόπλακα εκείνοι το γνωρίζει και αυτός.

Ας έχουμε αισιοδοξία πως ίσως καταλάθος η πατρίδα σωθεί, όχι από την πολιτική της Κυβέρνησης , αλλά από τύχη , συγκυρίες ίσως και θεία δύναμη.

Τότε απλά όλοι αυτοί στη ιστορία θα έχουν τον ρόλο των εχθρών που νικήσαμε των εχθρών που διώξαμε από την χώρα. Οι πολιτικές τους θα διδάσκονται σαν συνομωσία καταστροφής σαν παράδειγμα προς αποφυγή.

Απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων η λευτεριά και σαν πρώτα ανδρειωμένοι «πάλι θα βρεθούμε μπροστά» ο πλούτος της ψυχής του Έλληνα θα επικρατήσει , τότε θα σηκώσουμε το δικό μας λάβαρο της ποιο δύσκολης επανάστασης , κατά των συμφερόντων καταστροφής μας.

Γνωρίζουν –πουλήθηκαν – δεν θέλουν- τα μέτρα τους σφαίρες για το έθνος—αν όμως οι σφαίρες αυτές γυρίσουν πίσω το αποτέλεσμα θα ναι να βγούμε ξανά ζωντανοί.

ΜΠ. ΓΚΑΡΟΥΤΣΟΣ

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΔΙΟΙΚ. & ΔΙΑΧΕΙΡ. ΕΡΓΩΝ Α.Τ.Ε.Ι ΛΑΡΙΣΑΣ

ΣΧΟΛΉ ΔΙΟΙΚ. & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Δημοφιλή σήμερα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

Αρχίζει η τελευταία φάση του Κτηματολογίου στη Χαλκίδα

14/12/2017
Η τέταρτη φάση κτηματογράφησης (KTIMA 16) αφορά το 64% της έκτασης της χώρας και 16 εκατ. δικαιώματα (43%)....
Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

Εκτός Nomads η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή, ηττήθηκε από την Αποστολία Ζωή

15/12/2017
Εκτός Nomads βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης, η Χαλκιδέα Δήμητρα Φραντζή....
Η δημοτικότητα των βουλευτών της Εύβοιας

Η δημοτικότητα των βουλευτών της Εύβοιας

13/12/2017
Δημοφιλέστεροι πολιτικοί γαι την Εύβοια οι Βαγγέλης Αποστόλου και Σίμος Κεδίκογλου (με τις αρνητικές γνώμες να υπερισχύουν παρόλα αυτά) και λιγότερο δημοφιλείς οι Ζωή Λιβ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Σχόλια

[1]
Nick Maganiaris (13/3/2013 7:08:17 πμ)
πάλι θα βρεθούμε μπροστά.....
Σημείωση: Όλα τα σχόλια αποτελούν προσωπικές απόψεις των συμμετεχόντων, και με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την άποψη του EVIAPORTAL.GR. Σε κάθε περίπτωση όμως το EVIAPORTAL.GR διατηρεί το δικαίωμα να μη δημοσιεύει σχόλια τα οποία είναι υβριστικού ή συκοφαντικού περιεχομένου.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας