Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Σπύρος Δενδρινός, σχολιάζει την παραίτηση της Ουρανίας Παπανδρέου από το ΛΑ.ΟΣ.
ΛΑΟΣ
ΛΑΟΣ

Αγαπητή κυρία Ουρανία

14 Μαρτίου 2013

Έλαβα την δημόσια επιστολή παραιτήσεως σας της 28ης Φεβρουαρίου.

Ο λόγος για τον οποίο σας απαντώ με τόση καθυστέρηση είναι η εκτίμηση την οποία τρέφω προς το πρόσωπό σας. Όλον αυτό τον καιρό προσπαθούσα να επικοινωνήσω μαζί σας, προς χάριν των κοινών μας αγώνων, για να έχω μία απευθείας άποψη από εσάς. Δυστυχώς οι προσπάθειες μου υπήρξαν μάταιες.

Δεν συμμερίζομαι τις αιτιάσεις σας περί αγανακτήσεως κλπ διότι κρίσιν έχων καταλαβαίνω ότι η εκδήλωση στο Caravel την 10η Μαρτίου με πληθώρα ομιλητών δεν μπορεί να οργανωθεί εκ των ενόντων, εντός ολίγων ημερών. Αντιθέτως απαιτούσε ενέργειες δύο μηνών τουλάχιστον.

Δηλαδή όταν μαζί αγωνιζόμασταν εσείς και η ομάδα σας, συγχρόνως, ετοιμάζατε την αποσκίρτηση.

Δυστυχώς στις ημέρες μας υπάρχουν πολλοί πολιτευτές και μη οι οποίοι ομιλούν περί Πατρίδος και ιδεών αλλά εννοούν το προσωπικό τους συμφέρον.

Εύχομαι ειλικρινά να σφάλω και να μην σας δούμε όλοι οι πρώην συναγωνιστές σας να συναγελάζεστε με αυτούς τους οποίους εως τώρα κατηγορούσατε ως προδότες της Πατρίδας. .

Θα είναι πράγματι μεγάλη η απογοήτευση αν σας δούμε, ειδικά εσας, παρέα με Γεωργιάδιδες Βορίδιδες Καμμένους ή και Τσιπρέους. Την κυρία Παπαρήγα δεν την αναφέρω υπάρχουν και όρια.

Με εκτίμηση

Σπύρος Δενδρινός
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας