Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του στην Ουρανία Παπανδρέου, ο Χρήστος Γιαννικούλης σχολιάζει την απόφαση της να παραιτηθεί από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΛΑ.Ο.Σ.
ΛΑΟΣ
ΛΑΟΣ

Κυρία Ουρανία σεβόμενος τους αγώνες σας και την αρωγή σας στα προβλήματα του τόπου μας, εχω να πω τούτα τα ολίγα:

Κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν είναι λύση η φυγή από το πρόβλημα.

Δεν μπορώ να πω αν καλώς η κακώς αποχωρήσατε εσείς ξέρετε τους λόγους , κατά ένα μέρος μπορεί να ισχύουν αυτά που αναφέρατε, πιστεύω όμως ότι πριν την αποχώρηση σας έπρεπε να προκαλέσετε έναν δημόσιο διάλογο να σας ακούσουμε και να ακούσετε τη γνώμη μας, ίσως αυτό να ταρακουνούσε τον Πρόεδρο εάν όπως είπατε δεν ακούει (πριν ένα μήνα όμως στο λόγο σας τον εξυμνούσατε). Με δεδομένο λοιπόν ότι δεν προηγήθηκε αυτός ο διάλογος και αφού δεν μας ενημερώσατε πριν παραιτηθείτε ότι σκοπεύετε να το κάνετε για να ακούσετε και τη γνώμη της βάσης που αγωνίστηκε για εσάς και για το κόμμα.

Σας ενημερώνω ότι η Νομαρχιακή επιτροπή ΛΑ.Ο.Σ Νομού Φωκίδος αφού έλαβε υπ όψιν τη συνεισφορά σας στα τοπικά προβλήματα αλλά και το δεδομένο ότι δεν προηγήθηκε αυτός ο δημόσιος διάλογος και αφού δεν μας ενημερώσατε πριν παραιτηθείτε για να ακούσετε και τη γνώμη της βάσης που αγωνίστηκε για εσάς και για το κόμμα καταδικάζει αυτή την ενεργεία και στηρίζει τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ Κο Γιώργο Καρατζαφερη.

Ο χρόνος θα δείξει αν είχατε δίκιο, όμως αν δεν γνωρίζουμε κάτι και πήραμε λανθασμένη απόφαση νομίζω ότι έχετε την ευθύνη γιατί εσείς που ξέρετε πολύ περισσότερα από εμάς λογο της θέσης σας οφείλατε να μας έχετε ενημερώσει ενδελεχώς και να το συζητήσουμε πριν πάρετε αυτή την απόφαση.

Με την παραίτηση σας άνοιξε ένα παραπάνω ρήγμα στη συνοχή του Πατριωτικού χώρου κι αυτό δεν είναι καλό για την Πατρίδα. Ήδη ο Κος που υπογράφει τελευταίος στο έγγραφο ετοιμάζει νέο Φορέα, με έχουν ενημερώσει εδω και καιρό για αυτό το «Πατριωτικό» κόμμα που βρίσκετε στα σκαριά (πόσα ακόμα θα γίνουν; ο κατακερματισμός των πατριωτών κάνει κακό στον τόπο) κάτι για πατριωτικό ΠΑΣΟΚ μου έλεγαν και κάτι άλλα παραμύθια...κατάλαβα από τότε που το πήγαινε.

Σας εύχομαι καλή τύχη σε ότι δηποτε αποφασίσετε και σας ευχαριστώ θερμά ακόμα μια φορά για την συμπαράσταση σας στα προβλήματα του τόπου μας. Δεν μπορώ όμως να εγκαταλείψω προς το παρόν τουλάχιστον, αυτόν που σε δύσκολες εποχές έφτιαξε κόμμα και έδωσε ξανά τη χαμένη φωνή στους Πατριώτες μετά από τριάντα χρόνια. Επίσης δεν εμπιστεύομαι άλλον τρόπο και δρόμο αντίδρασης γιατί όσοι επιχειρούν σήμερα να κάνουν κόμμα στην πραγματικότητα στήνουν μαντρί εκμεταλλευόμενοι τη φτώχεια, την ανέχεια και την οργή του λαού......γιαυτο δεν πρόκειται να συμμετάσχω σε καμιά νέα προσπάθεια σε κανέναν νέο φορέα που θα γίνει σ αυτή την δύσκολη οικονομική συγκυρία.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας