Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση με το ΔΣ του Σωματείου Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας είχε την Παρασκευή 15 Μαρτίου ο βουλευτής Ευβοίας Βαγγέλης Αποστόλου, για το θέμα την άμεσης μεταφοράς των Φυλακών Χαλκίδας και την απόδοση της παλιάς έκτασης στο Δήμο.
Βαγγέλης Αποστόλου
Βαγγέλης Αποστόλου

Τη Παρασκευή 15/3 ο Β.Αποστόλου συναντήθηκε με το ΔΣ του Σωματείου Υπαλλήλων Καταστήματος Κράτησης Χαλκίδας και συζήτησε μαζί τους το θέμα της μεταφοράς των Φυλακών Χαλκίδας στον νέο επιλεχθέντα χώρο.

Και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι θα πρέπει το γρηγορότερο δυνατό να μεταφερθούν οι φυλακές στο νέο χώρο που διατίθεται δεδομένου ότι:

1. Το κτίριο των Φυλακών στη Νεάπολη Χαλκίδας είναι ακατάλληλο και ασύμφορο

2. Το επιβάλλουν ανθρωπιστικοί λόγοι αλλά και λόγοι ασφάλειας, υγιεινής και διαβίωσης των κρατουμένων.

3. Η κατασκευή του νέου κτιρίου θα φέρει νέες θέσεις εργασίας για τη περίοδο κατασκευής (3 – 3,5 χρόνια) αλλά και για τη λειτουργία του αργότερα, καθώς και σημαντικό εισόδημα στη περιοχή και στο νομό

4. Ο χώρος πρέπει να αποδοθεί στο Δήμο Χαλκίδας για τη δημιουργία χώρου πρασίνου

Ο Β. Αποστόλου επεσήμανε επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ από χρόνια υποστήριζε το αίτημα της μεταφοράς των Φυλακών από τη Νεάπολη Χαλκίδας και τη κατασκευή νέου, σύγχρονου κτιρίου στο νομό Εύβοιας, θέμα που μπορούσε να είχε λυθεί εδώ και χρόνια, όπως λύθηκε για τη Δράμα και τις Σέρρες.
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας