Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος και κλιμάκιο του κόμματος ενημερώθηκαν απο τον Δήμαρχο Ληλαντίων, Χρήστο Καρυστινό για τα προβλήματα του Δήμου.

 

Κλιμάκιο της ΝΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Βουλευτής Εύβοιας, επισκέφτηκε την Παρασκευή 24/04 το δήμο Ληλαντίων και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Καρυστινό, παρουσία του Γραμματέα της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ Παππά Θανάση και του δημοτικού Συμβούλου της δημοτικής κίνησης «Ληλάντιο Νέα Προοπτική» Παπαγεωργίου Σπύρου. Ο βουλευτής του ΚΚΕ ενημερώθηκε από το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για ζητήματα του δήμου.
Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν πληθώρα προβλημάτων, όπως αυτό της σχολικής στέγης, το δυσβάσταχτο για τον δήμο κόστος της συντήρησης των σχολικών κτιρίων, και η ανεπάρκεια των υπαρχουσών σχολικών μονάδων να καλύψουν τις ανάγκες του μαθητικού πληθυσμού της περιοχής. Ιδιαίτερα απασχόλησαν τα ζητήματα της Υγείας και του Περιβάλλοντος.
Σχολιάζοντας ο Γ. Μαρίνος, τόνισε πως τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ασκείται τόσα χρόνια από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που οδηγούν σε χειροτέρευση την ΤΑ και ειδικότερα τα οικονομικά, την πρόνοια, τις παροχές. Οδηγούν σε αντιλαϊκές ρυθμίσεις σε βάρος της, αλλά και σε βάρος των εργαζομένων. Η επιβάρυνση από νέες κρατικές αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν υποχρεωτικά με νόμους επιβαρύνουν ετησίως με τεράστια ποσά. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει σταθερή και ξεκάθαρη θέση για τα οικονομικά της ΤΑ. Χρειάζεται να ασκηθεί πίεση για γενναία αύξηση της χρηματοδότησης, αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό, για την κάλυψη του συνόλου των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
Δημοφιλή σήμερα

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

Τα πρώτα ονόματα του ψηφοδελτίου του ανακοίνωσε ο Δημήτρης Αναγνωστάκης

21/1/2019
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Δημήτρης Αναγνωστάκης ανακοίνωσε τα πρώτα 5 ονόματα του ψηφοδελτί...
Ο Κώστας Μπασδέκης συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

Ο Κώστας Μπασδέκης συμμετείχε στην διαμαρτυρία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ

21/1/2019
Την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2019, κατά τη διάρκεια της 24ωρης απεργίας στη συγκέντρωση των εργατών της ΛΑΡ...
Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ

Η κυβέρνηση κωφεύει στην κραυγή αγωνίας για τη ΛΑΡΚΟ

18/1/2019
Την αγωνία τους για το μέλλον των εκατοντάδων εργαζομένων της εταιρείας ΛΑΡΚΟ η οποία βρίσκεται σε αδιέξοδο εξέφρασαν την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου ...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας