Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Ο βουλευτής Εύβοιας του ΚΚΕ, Γιώργος Μαρίνος και κλιμάκιο του κόμματος ενημερώθηκαν απο τον Δήμαρχο Ληλαντίων, Χρήστο Καρυστινό για τα προβλήματα του Δήμου.

 

Κλιμάκιο της ΝΕ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γιώργο Μαρίνο μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και Βουλευτής Εύβοιας, επισκέφτηκε την Παρασκευή 24/04 το δήμο Ληλαντίων και συναντήθηκε με τον Δήμαρχο κ. Καρυστινό, παρουσία του Γραμματέα της ΝΕ Εύβοιας του ΚΚΕ Παππά Θανάση και του δημοτικού Συμβούλου της δημοτικής κίνησης «Ληλάντιο Νέα Προοπτική» Παπαγεωργίου Σπύρου. Ο βουλευτής του ΚΚΕ ενημερώθηκε από το δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους για ζητήματα του δήμου.
Από τη συζήτηση αναδείχθηκαν πληθώρα προβλημάτων, όπως αυτό της σχολικής στέγης, το δυσβάσταχτο για τον δήμο κόστος της συντήρησης των σχολικών κτιρίων, και η ανεπάρκεια των υπαρχουσών σχολικών μονάδων να καλύψουν τις ανάγκες του μαθητικού πληθυσμού της περιοχής. Ιδιαίτερα απασχόλησαν τα ζητήματα της Υγείας και του Περιβάλλοντος.
Σχολιάζοντας ο Γ. Μαρίνος, τόνισε πως τα προβλήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που ασκείται τόσα χρόνια από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που οδηγούν σε χειροτέρευση την ΤΑ και ειδικότερα τα οικονομικά, την πρόνοια, τις παροχές. Οδηγούν σε αντιλαϊκές ρυθμίσεις σε βάρος της, αλλά και σε βάρος των εργαζομένων. Η επιβάρυνση από νέες κρατικές αρμοδιότητες που μεταφέρθηκαν υποχρεωτικά με νόμους επιβαρύνουν ετησίως με τεράστια ποσά. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει σταθερή και ξεκάθαρη θέση για τα οικονομικά της ΤΑ. Χρειάζεται να ασκηθεί πίεση για γενναία αύξηση της χρηματοδότησης, αποκλειστικά από τον κρατικό προϋπολογισμό, για την κάλυψη του συνόλου των σύγχρονων αναγκών της λαϊκής οικογένειας.
Δημοφιλή σήμερα

Αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Ευβοίας, ποιοι εκλέγονται

Αποτελέσματα εκλογών Επιμελητηρίου Ευβοίας, ποιοι εκλέγονται

10/12/2017
Σαρωτική νίκη της Βούλας Αγιοστρατίτη και οριακά αυτοδυναμία δείχνουν τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των εκλογών του Επιμελητηρίου Ευβ...
Η παιδική ταινία «Coco» 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone

Η παιδική ταινία «Coco» 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone

11/12/2017
Η παιδική ταινία «Coco» 3D έρχεται στον Κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone μόνο την Πέμπτη 14 εώς και την Τετάρτη ...
Ολοκληρώθηκαν οι Εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας

Ολοκληρώθηκαν οι Εκλογές στο Επιμελητήριο Εύβοιας

10/12/2017
Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 και λίγο μετά τις 19:00 έκλεισαν οι κάλπες για την εκλογική διαδικασία στο Επιμελητήριο Εύβοιας....

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
Ιχθυοπωλείο Νικόλας - Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας