Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Αθανασίου Μπουραντά, προκηρύχθηκε ανοιχτός διαγωνισμός για την ανάθεση του έργου «Αναστήλωση κτιρίου «Κύμα», στα Λουτρά Αιδηψού».
Αιδηψός Ευβοίας.
Αιδηψός Ευβοίας.

Η Λιμενική Επιτροπή Αιδηψού σας ενημερώνει ότι με χθεσινή (20/3/13) απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας κ. Αθανασίου Μπουραντά, η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας προκήρυξε ανοιχτό διαγωνισμό για την ανάθεση του έργου «Αναστήλωση κτιρίου «Κύμα» στα Λουτρά Αιδηψού».

Η Λιμενική Επιτροπή Αιδηψού, που είναι και ο φορέας διαχείρισης του έργου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας στη Λαμία, καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας και τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα, αλλά και όσους συνέβαλαν με τον οποιονδήποτε τρόπο στην παραπάνω θετική εξέλιξη.

Η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ αλλά και η άμεση δημοπράτησή του από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας δείχνει τη πολιτική βούληση που υπάρχει ώστε να εκτελεστεί άμεσα το παραπάνω έργο.

Πρέπει επίσης να σημειώσουμε ότι η σημερινή Λιμενική Επιτροπή κατάφερε μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα να συντονίσει προσπάθειες ετών των προηγουμένων Λιμενικών Επιτροπών και να κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γίνει πραγματικότητα η «Αναστήλωση του Κύματος», που θα το καταστήσει σε πολύ σύντομο χρόνο ξανά το …

Σήμα Κατατεθέν της Λουτρόπολής μας

Για τη Λιμενική Επιτροπή Αιδηψού

Ο Πρόεδρος

Γιάννης Μαυροζούμης

Τα σχετικά έγγραφα της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας για την δημοπράτηση του Κύματος βρίσκονται εδώ: www.naevias.gr

Τηλέφωνα Επικοινωνίας

  1. Λιμεναρχείο Αιδηψού
  • 22260 22464, 22465
  • Fax: 2226023317
  1. Δημοτική Αρχή Αιδηψού
  • Δήμαρχος: 2226350320Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας