Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Τετάρτη 23 Μαρτίου διοργανώθηκε η Ημερίδα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στο Αλιβέρι, για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ».
Ημερίδα Ενημέρωσης Επιμελητηρίου Ευβοίας στο Αλιβέρι
Ημερίδα Ενημέρωσης Επιμελητηρίου Ευβοίας στο Αλιβέρι

Το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με την ΑΝ.ΔΙΑ. Στερεάς Ελλάδας (Ενδιάμεση Διαχειριστική Αρχή Προγράμματος) διοργάνωσαν ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ την Τέταρτη 20/03/2013 στο Αλιβέρι, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου Αλιβερίου, για το πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου - Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ». Το πρόγραμμα αφορά επιχειρήσεις Υφιστάμενες-Νέες-Νεοσύστατες και υπό σύσταση Μεσαίες, Μικρές και Πολύ Μικρές επιχειρήσεις.

Στην Ημερίδα, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η κα Βότση Σοφία Πρόεδρος του Εμπορικού Τμήματος του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ο κος Κωνσταντίνος Μπαρούτας Εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου στην ΑΝΔΙΑ, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κος Μπαράκος Νικόλαος, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝΔΙΑ κος Παππέ Μιχαήλ, η κα Καλατζή Εύα Υπεύθυνη Δράσεων της ΑΝΔΙΑ, ο Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμης-Αλιβερίου κος Λαθουράς Μιχαήλ και η Δημοτική Σύμβουλος κα Στουπή Ελένη, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κονιστρών κος Προκόπης Κατσίκας και η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αυλωναρίου κα Γκίκα Παναγιώτα. Παραβρέθηκαν επίσης, σε μια κατάμεστη αίθουσα πολλοί Λογιστές, Επιχειρηματικοί Σύμβουλοι, Πλήθος Επιχειρηματιών, Νέοι και Νέες, προκειμένου να ενημερωθούν για τις παρεχόμενες ενισχύσεις τoυ προγράμματος, τους επιλέξιμους προς ενίσχυση ΚΑΔ, τις προϋποθέσεις συμμετοχής των δυνητικών δικαιούχων, τον Προϋπολογισμό των Επενδυτικών Σχεδίων, τις Επιλέξιμες Ενέργειες & Δαπάνες, τους τρόπους υποβολής των προτάσεων κλπ.

Η υποβολή προτάσεων στα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) του ΕΣΠΑ θα διαρκέσει έως 10/5/2013 (www.espa.gr). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τηλέφωνα του Επιμελητηρίου Εύβοιας 22221086452 και 2221023510.

Η Υπηρεσία του Επιμελητηρίου ενημερώνει, καθοδηγεί και δίνει απαντήσεις για τα επενδυτικά προγράμματα τόσο σε επαγγελματίες όσο και σε εν δυνάμει επαγγελματίες και αποτελεί σημείο υποβολής των φυσικών φακέλων των προτάσεων.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας