Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
ΓΛΥΦΑ - ΑΓΙΟΚΑΜΠΟΣ Δρομολόγια
Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου, εκφράζει την αντίθεση του για την απόφαση του δημάρχου Ερέτριας Β. Βελέντζα για την καύση των σκουπιδιών, όχι στην Ερέτρια αλλά στο Αλιβέρι.
Απόφαση καύσης σκουπιδιών στο Αλιβέρι
Απόφαση καύσης σκουπιδιών στο Αλιβέρι

Στις 25 Φεβρουαρίου πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου της Ερέτριας ο Αντιπρόεδρος της «ΣΥΝΕΡΓΙΑΣ» ενημέρωσε το Δ.Σ για τα οφέλη από την ενεργειακή αξιοποίηση των απορριμμάτων που δεν είναι άλλη από την καύση και έτσι η όποια προσπάθεια για ανακύκλωση πάει περίπατο.

Ο Δήμαρχος Ερέτριας όμως προχώρησε και πιο πέρα από τον εισηγητή και βρήκε και τον τόπο που θα καούν, στο Αλιβέρι, μακριά από μας και όπου να είναι σκέφτηκε.

Ο εισηγητής υπερθεμάτισε και το πρόβλημα βρήκε της λύση όμως ξέχασαν να αναφέρουν ότι ιδρυτικό μέλλος και χορηγός της «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑΣ» είναι η τεχνική εταιρεία ΙΝΤΡΑΚΑΤ συμφερόντων Κόκκαλη.

Ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος με επιστολή του στον δήμαρχο Ερέτριας εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του για την απαράδεκτη πρόταση του δήμαρχου και του προτείνει αφού τα εργοστάσια καύσης όπως τα παρουσίασε με φωτογραφίες ο εισηγητής είναι μνημεία τέχνης ας το κατασκευάσουν στην Ερέτρια ,πχ στο Νησι των Ονειρων, για να έχουν όλα τα οφέλη δικά τους.

Τέλος με επιστολή του Συλλόγου στον Δήμαρχο και στους επικεφαλής της αντιπολίτευσης στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου τους ενημερώνει για την απαράδεκτη και προσβλητική πρόταση του Δημάρχου Ερέτριας και τους καλεί να πάρουν θέση

Το Αλιβέρι δεν θα γίνει ο σκουπιδοτενεκές της Εύβοιας και όλης της Ελλάδος ,στο Αλιβέρι ζουν άνθρωποι και παλεύουν για την ζωή των παιδιών τους και θα αγωνιστούν να μην περάσουν περιβαλλοντοκτόνα σχεδία για τον τόπο μας.

Γ.Λαγανάς
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας