Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του στον Δήμαρχο Κύμης-Αλιβερίου, ο Σύλλογος Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου, τον ενημερώνει για την απόφαση του δημάρχου Ερετρίας Β. Βελέντζα για καύση των αποριμμάτων στο Αλιβέρι Ευβοίας.
Ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς.
Ο Δήμαρχος Κύμης - Αλιβερίου, Δημήτρης Θωμάς.

Προς κ .Δ. Θωμά, Δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου

Όπως πληροφορηθήκαμε από το δελτίο τύπου του δήμου Ερέτριας στις25 Φεβρουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Ερέτριας ενημερώθηκε από τον αντιπρόεδρο της «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» κ Ψωμόπουλο «για την ενεργειακή αξιοποίηση των αποβλήτων ως μοχλό ανάπτυξης».

Ο δήμαρχος Ερέτριας πείστηκε αμέσως όπως φαίνεται και από το δελτίο τύπου και απεφάνθη ότι η καύση απορριμμάτων είναι μονόδρομος και βρήκε σε χρόνο ρεκόρ και τον τόπο που μπορεί να γίνει η καύση που δεν είναι άλλο από τις παλιές μονάδες τις ΔΕΗ στο Αλιβέρι.

Όλα αυτά δεν είναι τυχαία ,άλλα πίσω από αυτά κρύβονται ισχυρά οικονομικά συμφέροντα που προωθούν την καύση των απορρίμματα δεν είναι τυχαίο που η εταιρεία «ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ» που ενημέρωσε το Δ.Σ της Ερέτριας έχει σαν ιδρυτικό της μέλλος και χορηγό την εταιρία ΙΝΤΡΑΚΑΤ συμφερόντων Κόκκαλη..

Επειδή θέση αυτή του δημάρχου Ερέτριας να καούν τα σκουπίδια στο Αλιβέρι. είναι απαράδεκτη και προσβλητική για το Αλιβέρι σας ενημερώνουμε επισυνάπτοντας και το σχετικό δελτίο τύπου του Δήμου Ερέτριας και παρακαλούμε για δικές σας ενέργειες.

Δεν θα να επιτρέψουμε το Αλιβέρι να γίνει ο σκουπιδοτενεκές της Ευβοίας σήμερα όλης της Ελλάδας αύριο.

Για το ΔΣ

Ο Πρόεδρος

Γ. Λαγανάς
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας