Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Συνάντηση είχε χθες ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.
Πάνος Καμμένος Αλέξης Τσίπρας
Πάνος Καμμένος Αλέξης Τσίπρας

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων  Πάνος Καμμένος συναντήθηκε χθες με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Τον κ. Καμμένο συνόδευαν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος Νότης Μαριάς και αντιπροσωπεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής :

«Σήμερα ήταν μια αρκετά σημαντική συνάντηση που κάναμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και την αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα από κοινού προς τον κυπριακό ελληνισμό. Η Κύπρος δεν είναι μακριά και οι Κύπριοι, οι Έλληνες της Κύπρου δεν είναι μόνοι τους, είμαστε όλοι μαζί, είναι όλος ο ελληνικός λαός.

Ενωμένοι οι Έλληνες μπορούμε, τουλάχιστον αυτή τη φορά στην ιστορία, να σταθούμε δίπλα στη μεγάλη απόφαση του κυπριακού ελληνισμού και της Βουλής να πει ένα «όχι» απέναντι στις απειλές της τρόικας. Στις απειλές της κας Μέρκελ που συνεχίστηκαν και σήμερα λέγοντας ότι τελειώνει η υπομονή η δική της, αλλά και εκπροσωπώντας και την ελληνική κυβέρνηση.

Μια κυβέρνηση, όπως αποδείχθηκε από τις δηλώσεις του αντιπροέδρου του ΔΗ.ΣΥ. σήμερα, που αρνήθηκε να δώσει τα δυο δις ευρώ, ενώ είχαν «κουρευτεί» περίπου πέντε δις ευρώ από τις κυπριακές τράπεζες από το έγκλημα του PSI, προκειμένου να μην φτάσει στο σημείο αυτό η κυπριακή οικονομία και να μη φτάσει σε αυτό το σημείο η απόφαση του Eurogroup. Η ελληνική κυβέρνηση αρνήθηκε.

Το δεύτερο λοιπόν σημείο μετά τη δημιουργία αυτού του μετώπου, του μεγάλου κοινωνικού πατριωτικού και δημοκρατικού μετώπου, είναι να έλθει την Τρίτη στη Βουλή ο κ. Προβόπουλος και να απαντήσει για ποιο λόγο αρνήθηκε τη βοήθεια προς την Κύπρο, έχοντας και ως δεδομένο ότι αυτή τη στιγμή στα ταμεία της η κυβέρνηση έχει τα χρήματα της ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών.

Μια ανακεφαλαιοποίηση που θα πρέπει λογικά, να γίνει μέχρι το τέλος Απριλίου.

Το τρίτο σημείο, είναι ουσιαστικά η κατάργηση της κοινοβουλευτικής Δημοκρατίας. Είναι πρόβλημα Δημοκρατίας να μην έρχονται νόμοι πια στη Βουλή, αλλά να έρχονται Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου.

Να αρνούνται οι υπουργοί-και δη διορισμένοι-αλλά και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός, να απαντούν στον κοινοβουλευτικό έλεγχο. Και σε αυτό το πρόβλημα Δημοκρατίας θα πρέπει οι Έλληνες από κοινού να στραφούμε εναντίον εκείνων που παραβιάζουν το Σύνταγμα και τις δημοκρατικές διαδικασίες.

Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε, παρά τις όποιες ιδεολογικές διαφορές υπάρχουν, γιατί οι Έλληνες ενωμένοι, καταφέρνουμε τις περισσότερες φορές να νικήσουμε.

Το μήνυμα προς τους Κύπριους αδελφούς μας, είναι και ένα μήνυμα που το στέλνει το σύνολο του ελληνικού λαού. Η συνεργασία όσον αφορά το Κοινοβούλιο θα έχει και την περίπτωση της πρότασης των Ανεξάρτητων Ελλήνων για την πρόταση μομφής για τον υπουργό Οικονομικών, τον κ. Στουρνάρα τον οποίο θέλω να θυμίσω, ότι τον στήριξε με δημόσιες δηλώσεις ο κ. Σαμαράς, ενώ αρνήθηκαν να τον στηρίξουν ο κ. Κουβέλης και ο κ. Βενιζέλος.

Δεχόμαστε όμως, να υπάρχει μια κοινή γραμμή και ένα κοινό μέτωπο το οποίο θα οδηγήσει στην αποκάλυψη της αλήθειας στο σύνολο του ελληνικού λαού.

Ευχαριστώ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και νομίζω ότι ήταν μια ευκαιρία να αρχίσει μια τέτοια συνεργασία που τη ζητά το σύνολο του ελληνικού λαού».
Δημοφιλή σήμερα

Η ταινία «Ο Πιτ και ο Δράκος του» στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone στη Χαλκίδα

Η ταινία «Ο Πιτ και ο Δράκος του» στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone στη Χαλκίδα

17/10/2016
Η νέα ταινία «Ο Πιτ και ο Δράκος του» θα βρίσκεται στον κινηματογράφο ΜΑ.ΓΙΑ movietone σ...
Επιστημονική ημερίδα για τον Αριστοτέλη στη Χαλκίδα

Επιστημονική ημερίδα για τον Αριστοτέλη στη Χαλκίδα

27/10/2016
Επιστημονική Ημερίδα με θέμα: «Αριστοτέλης. Κορυφαίος διδάσκαλος και στοχαστής» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο Παλίρροια....
Η ΝΔ στην Εύβοια έχει υστερήσει σοβαρά τα τελευταία χρόνια και θέλει αλλαγή ταχύτητας

Η ΝΔ στην Εύβοια έχει υστερήσει σοβαρά τα τελευταία χρόνια και θέλει αλλαγή ταχύτητας

26/10/2016
Συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε στο Eviaportal.gr ο τέως βουλευτής Ευβοία...

Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.

Photo Gallery

Vardin club στη Χαλκίδα

Αρχή της σελίδας