Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Την Κυριακή 31 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Κάρυστο Ευβοίας, ο 1ος Ημιτελικός Γύρος του Πανευβοϊκου Διαγωνισμού που διοργανώνει το Επιμελητήριο Ευβοίας για την καθιέρωση του Ευβοϊκού φαγητού πρωϊνού και γλυκού.
Πανευβοϊκός Διαγωνισμός Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής
Πανευβοϊκός Διαγωνισμός Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής

Το Επιμελητήριο Εύβοιας, συνεχίζοντας την δράση του για την ανάπτυξη και την προβολή του Νομού μας και κατά συνέπεια της ευβοϊκής επιχειρηματικότητας και των ευβοϊκών προϊόντων, διοργανώνει Πανευβοϊκό Διαγωνισμό για την ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού πιάτου της Εύβοιας. Η όλη διοργάνωση θα υλοποιηθεί από το Επιμελητήριο Εύβοιας, σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την Ένωση Ξενοδόχων Ευβοίας. Σκοπός της διαδικασίας του Πανεϋβοικό διαγωνισμού είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Ευβοίας, η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού, πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους, ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.

Την Κυριακή 31 Μαρτίου και ώρα 10.30, στο Ξενοδοχείο «Αναστασία» στην Κάρυστο, θα λάβει χώρα ο 1ος Ημιτελικός Γύρος, για την ανάδειξη των 10 καλύτερων πιάτων από τις συνταγές της Νότιας Εύβοιας, που θα προκριθούν για την τελική Φάση της διοργάνωσης.

Βασικός στόχος του Επιμελητηρίου Ευβοίας είναι η απόκτηση ταυτότητας της Εύβοιας, μέσα από τα προϊόντα και τις γεύσεις της.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας