Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Επίσκεψη στο Γ' ΚΑΠΗ Χαλκίδας, πραγματοποιήσαν οι μαθητές του 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας την Τετάρτη 13 Μαρτίου.
Επίσκεψη 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στο Γ ΚΑΠΗ Χαλκίδας
Επίσκεψη 10ου Δημοτικού Σχολείου Χαλκίδας στο Γ ΚΑΠΗ Χαλκίδας

Την Τετάρτη 13/3/2013 αντιπροσωπεία των μαθητών της Β΄ τάξης του 10ου δημοτικού σχολείου Χαλκίδας επισκέφθηκε το Γ΄ ΚΑΠΗ της πόλης . Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του σχεδίου εργασίας «Γνωριμία με τη λαϊκή μας παράδοση» που πραγματοποίησαν τα παιδιά κατά τους μήνες Φεβρουάριο –Μάρτιο με τη δασκάλα της τάξης, κα Μαγδαληνή Μαμασούκα. Στη συνέντευξη ήταν παρούσες η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΧ, κα Αναστασία Μακαρώνα – Ψυχογιού και οι υπεύθυνες του ΚΑΠΗ κυρίες Δήμητρα Ηλιάδη και Τασούλα Μπογδάνου.

Οι μαθητές και οι μαθήτριες έγιναν μικροί δημοσιογράφοι, απηύθυναν ερωτήσεις σχετικές με τη ζωή των προηγούμενων δεκαετιών στα μέλη του Γ΄ΚΑΠΗ, τις οποίες είχαν προετοιμάσει με τους υπόλοιπους συμμαθητές τους τις προηγούμενες μέρες και κατέγραψαν τις απαντήσεις. Στη συνέχεια χάρισαν μία αναμνηστική κάρτα και τραγούδησαν ένα παραδοσιακό τραγούδι στους κυρίους και τις κυρίες που έλαβαν μέρος στην εκδήλωση, ως ευχαριστώ για τη φιλοξενία και την προθυμία.

Ολόκληρη η συνέντευξη και φωτογραφίες της εκδήλωσης είναι αναρτημένες στον ιστότοπο και το blog του σχολείου (http://10dim-chalk.eyv.sch.gr και http://todekatokalo.blogspot.gr).
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας