Ειδήσεις - νέα από την Χαλκίδα και την Εύβοια | Eviaportal.gr
Με επιστολή του ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας, εκφράζει την λύπη του καταγγέλοντας ταυτόχρονα την απόφαση παύσης λειτουργίας των Τσιμέντων Χαλκίδας.
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Γεωργάτος
Ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, κ. Γεωργάτος

Ο Εμπορικός και Βιομηχανικός Σύλλογος Χαλκίδας εκφράζει την λύπη του και καταγγέλλει την απαράδεκτη στάση για την παύση λειτουργίας της Εταιρίας Τσιμέντων Χαλκίδας La Farge.

Πιστεύουμε ότι η διοίκηση του εργοστασίου, αφού εκτέλεσε ένα προμελετημένο σχέδιο συρρίκνωσης του, επί σειρά ετών, έρχεται σήμερα χωρίς αναστολές και πετά στο δρόμο τους τελευταίους 236 εναπομείναντες εργαζόμενους.

Ένα ακόμα κτύπημα για την Εύβοια και μια κίνηση που το μόνο που εξυπηρετεί είναι συμφέροντα και ΟΧΙ ανάπτυξη και εξυγίανση της Ελληνικής οικονομίας.

Για μία ακόμα φορά προστίθενται απελπισμένοι εργαζόμενοι στο βωμό της ανεργίας , αυτής της ανεργίας που ήδη τα ποσοστά της έχουν εκτοξευθεί στα ύψη του 30% με 1.500.000 ανέργους.

Είναι ανάγκη λοιπόν να υπάρξει μια περισσότερο κοινωνική πολιτική για την συνέχεια του κράτους μας και όχι μόνο λογιστικές πράξεις.

Για το Δ.Σ,

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Κάνε το δικό σου σχόλιο

Όνομα
Email (δεν θα εμφανίζεται)
Σχόλια (δεν θα δημοσιεύονται σχόλια με διευθύνσεις προς άλλους ιστότοπους)
* Η συμπλήρωση όλων των πεδίων της φόρμας είναι υποχρεωτική.
3D ΕΠΕ Τέντες Αιδηψού - Σάκης Μοσχόπουλος

Αρχή της σελίδας